search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:32
MENU CLOSE

Τουρκία: Πυροβολισμοί στα γραφεία του κόμματος του Κιλιτσντάρογλου στην Σανλιούρφα

08.05.2023 19:35
kilintzaroglu
twitter @MTanal

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στα γραφεία του Ρεπουμπλικανικού κόμματος (CHP) του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στην Σανλιούρφα της Τουρκίας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος CHP, Μαχμούτ Τανάλ, άγνωστοι πυροβόλησαν το εκλογικό κέντρο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος στην πόλη Σανλιούρφα και έσκισαν τις αφίσες του κόμματος στους δρόμους της πόλης.

«Οι προβοκάτορες, με επικεφαλής αυτούς που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί μας στο εκλογικό πεδίο, εκείνους που δεν μπορούν να βγουν δημόσια, αυτούς τους ανίκανους και δειλούς, πυροβόλησαν στο εκλογικό γραφείο του κόμματός μας στη Σανλιούρφα με σκοπό να απειλήσουν και να εκφοβίσουν!» αναφέρει σε ανακοίνωσή το κόμμα.

Και καταλήγει: «Επιπλέον, οι αφίσες του υποψηφίου μας για την προεδρία Kemal Kılıçdaroğlu και των υποψηφίων αντιπροέδρων Ekrem İmamoğlu και Mansur Yavaş στους δρόμους της Σανλιούρφα αφαιρέθηκαν και πετάχτηκαν στο έδαφος. Στη Σανλιούρφα δεν θα αφήσουμε έδαφος στους προβοκάτορες και τα αδέρφια τους πίσω τους! Εσείς παίρνετε τη δύναμή σας από τους προβοκάτορες και τους βαρόνους! Εμείς, από την άλλη, αντλούμε τη δύναμή μας από τον Θεό και το έθνος», ανέφερε ο Τανάλ.

Διαβάστε επίσης:

Τεχνητή Νοημοσύνη: Αυτά τα επαγγέλματα δεν «απειλεί»

Βρετανία: Σάλος για το σχόλιο «απαίσια λευκό» βασιλικό μπαλκόνι του Καρόλου, από σταρ του Netflix

Όταν οι ΗΠΑ σχεδίαζαν να βομβαρδίσουν με πυρηνικά τη… Σελήνη (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:29