search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:10
MENU CLOSE

Βάνα Μπάρμπα: «Θα πρέπει να είναι πολύ μάγκας αυτός που με κυκλοφορεί»

08.05.2023 10:58
vana-mparmpa-new

Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε η Βάνα Μπάρμπα.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, η ηθοποιός ερωτήθηκε -μεταξύ άλλων- πώς θα είναι ο άντρας που θα σταθεί στο πλευρό της με την ίδια να απαντά ως εξής:

«Θα πρέπει να είναι πολύ μάγκας. Νομίζω όμως ότι κάποιον θα βρω, έχω ανάγκη από ένα σύντροφο. Η Φαίδρα μεγάλωσε και με εγκαταλείπει, έχει τη δική της ζωή. Είμαι έτοιμη να βρω έναν άνθρωπο που θα εκτιμήσω. Θέλω να έχει καλοσύνη και να μπορεί να μου διδάξει την αγάπη. Τα είχα αυτά με τις σχέσεις μου όταν ήμουν μικρή, αλλά δεν τα εκτιμούσα. Οι Έλληνες με φοβούνται, με πλησιάζουν μόνο οι ξένοι, που δεν με γνωρίζουν».

Η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε, επίσης, στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, επισημαίνοντας ότι η ίδια δεν υπέστη ποτέ στην πορεία της τέτοιου είδους συμπεριφορές.

«Νομίζω πως είναι σημάδια των καιρών – μια σκοτεινή εποχή παράγει σκοτεινά φαινόμενα. Δεν είναι τυχαίο που δεν τα έχουμε ξαναδεί αυτά, ποτέ δεν κυνηγήθηκαν ηθοποιοί. Θεωρώ ότι είναι τα εξιλαστήρια θύματα γιατί είναι γνωστοί, η κοινή γνώμη θα ασχοληθεί μαζί τους. Ένας καλός ηθοποιός δεν είναι απαραίτητα και καλός άνθρωπος. Εγώ, όμως, όταν θαυμάζω έναν Κιμούλη, έναν Φιλιππίδη ή τον Γεωργούλη δεν τον θαυμάζω γιατί είναι της δικής μου κατηγορίας, της ομορφιάς. Για τον Γεωργούλη μάλιστα πρώτη έλεγα ότι δεν μπορεί να πάει στην Ευρωβουλή ένα παιδί που, αν μη τι άλλο, όφειλε να κάνει πολλά για τον πολιτισμό. Τους μεγάλους, ωστόσο, τα ιερά τέρατα, δεν πάω να τους δω γιατί είναι καλοί άνθρωποι και αγαπούν τη μητέρα τους, πάω για το ταλέντο τους – και το ταλέντο εμπεριέχει και σκοτάδι.

Τότε δίναμε το χέρι, φλερτάραμε, κοιτάζαμε στα μάτια. Η σημερινή εποχή είναι πολύ σκοτεινή, εξού και αυτά που συμβαίνουν» ενώ μιλώντας για την κόρη της, Φαίδρα, είπε: 

«Καμιά φορά δεν ξέρω τι να της πω γιατί είμαι παιδί άλλης εποχής και με φοβίζει η σημερινή. Της λέω να μην έχει πολλή σχέση με το internet, με τρομάζει. Θα τα καταφέρει με τον καιρό, αν και η εποχή που ζει είναι γεμάτη άγχος».

Διαβάστε επίσης:

Μπαλατσινού για τον γιο της με τον Κικίλια: «Είναι θεόσταλτος και αυτό μου δίνει δύναμη» (Video)

Μάικλ Τζάκσον: Η άγνωστη ταινία που ετοίμαζε με τον Στίβεν Κινγκ – η ανατριχιαστική της υπόθεση (photos)

Eurovision: Η εμφάνιση του Victor Vernicos στο τιρκουάζ χαλί λίγο πριν τους ημιτελικούς (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:10