search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:41
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Ντε Νίρo: Μπαμπάς για έβδομη φορά ο 79χρονος ηθοποιός (video)

09.05.2023 19:12
deniro2
Assosiated Press

Μπαμπάς για έβδομη φορά έγινε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στα 79 του χρόνια και μάλιστα το νέο έγινε γνωστό με έναν ανορθόδοξο τρόπο.

Ο μεγάλος σταρ του «Νονού», ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του ET Canada «πως είναι να είσαι πατέρας έξι παιδιών». Κι εκείνος απάντησε αφοπλιστικά: «Επτά για την ακρίβεια. Μόλις απέκτησα μωρό».

Ωστόσο, δεν αποκάλυψε αν πρόκειται για αγοράκι ή για κοριτσάκι, ούτε το όνομα το παιδιού. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο απέφυγε επίσης να απαντήσει στο ερώτημα ποια είναι η μαμά του παιδιού. Ωστόσο τον Ιούλιο του 2022 ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εθεάθη σε διακοπές στην Ισπανία μαζί με την καθηγήτρια πολεμικών τεχνών, Τίφανι Τσεν, αναφέρει η The Sun.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έριξε την «βόμβα» για το νέο παιδί στη διάρκεια εκδήλωσης για την προώθηση της νέας ταινίας του, με τίτλο «About My Father».

Στη σύντομη συνέντευξή του ανέφερε ότι «λατρεύει τα παιδιά», παρόλο που μερικές φορές «πρέπει να είναι αυστηρός».

«Πάντα θέλεις να κάνεις το σωστό για τα παιδιά, και να τους δώσεις το περιθώριο να αμφιβάλουν, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να το κάνεις», είπε ο Ντε Νίρο.

Ο Ντε Νίρο έχει δύο παιδιά με την πρώτη γυναίκα του, την Ντάιαν Άμποτ, την Ντρίνα, που είναι 51 ετών και τον Ράφαελ, 46 ετών. Άλλα δύο παιδιά απέκτησε με την Γκρέις Χάιταουερ, τον 25χρονο Έλιοτ και την 11χρονη Έλεν. Έχει επίσης δίδυμα αγόρια, τον Άαρον και τον Τζούλια, 27 χρόνων, που τα απέκτησε με την πρώην φιλη του, Τούκι Σμιθ.

Το ακριβό διαζύγιο

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο πήρε διαζύγιο από την Γκρέις Χάιταουερ το 2018, ύστερα από έγγαμο βίο που διήρκεσε 20 χρόνια.

Το διαζύγιο με την Γκρέις Χάιταουερ απασχόλησε έντονα τον Τύπο και ο συμβιβασμός ήταν δύσκολος. Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο πρέπει να καταβάλλει ένα εκατομμύριο δολάριο στην Γκρέις κάθε χρόνο, να πουλήσουν το αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι τους και να μοιραστούν τα χρήματα και επιπλέον να της δώσει έξι εκατομμύρια για να αγοράσει ένα νέο σπίτι.

Ο Ρόμπερτ κι η Γκρέις παντρεύτηκαν το 1997 και χώρισαν το 2003, αλλά συνδέθηκαν και πάλι με τα δεσμά του γάμου ένα χρόνο αργότερα, για να πάρουν οριστικό διαζύγιο το 2018.

Διαβάστε επίσης:

The Weeknd: Σκοπεύει να αποσύρει το καλλιτεχνικό του όνομα

Σοφία Χατζηπαντελή: «Έκανα unfollow την Βίκυ Καγιά γιατί έκανε πολλά post»

Κριστιάνο Ρονάλντο-Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: «Ζωάρα» στη Σαουδική Αραβία – Φωτογραφίες από το «παλάτι» τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:41