search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:00
MENU CLOSE

Βασιλιάς Κάρολος: Μετά τη Στέψη… διακοπές με την Καμίλα

09.05.2023 12:45
karolos_kamila

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα απολαύσουν λίγες μέρες ξεκούρασης στο κτήμα Σάντριγχαμ, μετά το Σαββατοκύριακο των εορτασμών.

Οπως αναφέρει η Dailymail, το βασιλικό ζευγάρι είναι ευχαριστημένο από την τελετή Στέψης παρά τον κακό καιρό το Σάββατο, και «ενθουσιασμένο» που είδε τόσο πολύ κόσμο να απολαμβάνει τις εκδηλώσεις.

Ο Κάρολος μετά από μία υποχρέωση, μέσα στην ημέρα, θα συναντήσει τη βασίλισσα Καμίλα και για λίγες ημέρες ίσως μέχρι τις αρχές της άλλης εβδομάδας θα απέχουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ο Κάρολος θεωρεί το Σάντριγχαμ τονωτικό. Οι βοηθοί του βασιλικού ζεύγους ωστόσο είναι ήδη απασχολημένοι με τον προγραμματισμό ενός γεμάτου προγράμματος ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών τους, που περιλαμβάνει την ετήσια τελετή του Τάγματος της Κορδέλας και επισκέψεις σε όλη τη Βρετανία.

Η βασίλισσα σχεδιάζει επίσης το πρώτο της Φεστιβάλ αναγνωστηρίου στο παλάτι του Χάμπτον Κορτ στο δυτικό Λονδίνο τον επόμενο μήνα, τώρα που η λέσχη βιβλίου της στο Instagram έχει γίνει φιλανθρωπική οργάνωση για την προώθηση της φιλαναγνωσίας.

Διαβάστε επίσης:

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε «εκκαθάριση» ανενεργών λογαριασμών

Πούτιν: «Εξαπολύεται πραγματικός πόλεμος εναντίον της Ρωσίας – Θέλουμε ένα ειρηνικό μέλλον» (video)

ΗΠΑ: Ναζί ο μακελάρης του Τέξας – Οι ύμνοι στον Χίτλερ και το Ακροδεξιό Τάγμα Θανάτου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:00