search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:19
MENU CLOSE

Ζουράρις: «Συνεργασία και με Βελόπουλο και με τον… διάβολο ακόμη» (video)

09.05.2023 10:24
zouraris_new

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις δεν απέκλεισε την πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με την Ελληνική Λύση.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3 και απαντώντας στην ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Ελληνική Λύση ο Κώστας Ζουράρις είπε: «Και με τον Βελόπουλο και με οτιδήποτε επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας».

Παράλληλα είπε: «Γιατί δεν συνεργάστηκε (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ) με τους ΑΝΕΛ που ήταν το εθνικό πατριωτικό, η ΝΔ δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη;».

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ακόμη ότι «δεν είναι επιστημονική δυνατότητα σε μένα να δώσω απάντηση, γιατί η ερώτηση σας είναι περιγραφική και δεν έχει στοιχεία επιστήμης», ωστόσο πρόσθεσε ότι θα μπορούσαν να συνεργαστούν «ακόμα και με τον διάβολο επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας».

Ερωτηθείς για τη βάση μιας συνεργασίας με την Ελληνική Λύση είπε: «Θα δούμε, ιδέα δεν έχω, δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ: Μείωση του ΦΠΑ στο δεύτερο μισό της τετραετίας

Βαρουφάκης: «Η “Δήμητρα” είναι πάγια θέση μας, δεν τη φέραμε τώρα» (videos)

Tο φάλτσο της κυβέρνησης για το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:18