search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:51
MENU CLOSE

Χριστίνα Μπόμπα: Πρωινά μαστορέματα με τις κορούλες της (photos)

10.05.2023 18:05
xristina-mpompa-new

Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει τον χρόνο που περνά με τις κόρες της όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τις στο Instagram.

Τα παιδάκια της αγαπούν τα παιχνίδια με τις πλαστελίνες ενώ και μέσα από τις αναρτήσεις των γονιών της, τις έχουμε δει να ζωγραφίζουν σε μεγάλες επιφάνειες στον…τοίχο.

Άλλο παιχνίδι που αγαπούν οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα είναι τα μαστορέματα. Αυτό ήταν και το παιχνίδι που έπαιξαν με μεγάλη προσήλωση νωρίτερα σήμερα.

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε νέα στιγμιότυπα με τα δυο κορίτσια να παίζουν με ξύλινα κατσαβίδια, σφυριά και άλλα εργαλεία. «Πρωί πρωί μαστορεύουμε! Καλημέρα!» έγραψε η digital creator και επιχειρηματίας στο Instagram Story. Τα κοριτσάκια από την πλευρά τους φαίνονται προσηλωμένα στο…έργο τους.

Όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της τα διδυμάκια αγαπούν πολύ και το…messy play.

Την περίοδο αυτήν το πρόγραμμα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, αναφέρει το mothersblog.gr. Εκτός από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και το καθημερινό τρέξιμο, οι δύο γονείς έχουν δρομολογήσει και την ανακαίνιση του σπιτιού τους εσωτερικά με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μετακομίσουν για ένα διάστημα σε γιαγιάδες, παππούδες, κτλ.

Όπως φαίνεται προσπαθούν όσο γίνεται να μην βγάλουν τις δίδυμες από τη ρουτίνα τους και εξακολουθούν να κάνουν ό,τι πράγματα έκαναν στο σπίτι τους.

Για την Χριστίνα Μπόμπα, οι κόρες της είναι η «απόλυτη ευτυχία» όπως είχε πει σε ανάρτησή της και για εκείνη θα είναι πάντα προτεραιότητα.

Διαβάστε επίσης:

Τραϊάνα Ανανία: «Καταράστηκα τον σύντροφό μου όταν τον έπιασα με άλλη»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πώς αντέδρασε σε ερώτηση για την υπόθεση Γεωργούλη (Video)

Μαραντίνης για Χρηστίδου: «Έχω δώσει 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:45