search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 08:04
MENU CLOSE

Βούλτεψη: «Οι κομμουνιστές οδηγούσαν στα ψυχατρεία όποιον διαφωνούσε!» (video)

10.05.2023 12:56
voultepsi_skai2

Να αφήσει τα… κομμουνιστικά κάλεσε η Σοφία Βούλτεψη τον Ανδρέα Σπυρόπουλο του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκε μαζί της το πρωί της Τετάρτης στο πάνελ του ΣΚΑΪ.

«Μην εκνευρίζεστε, εγώ σας απαντάω πολιτικά στις εξαγγελίες σας» της απάντησε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος με τη Σοφία Βούλτεψη να ανταπαντά «Δεν εκνευρίζομαι ποτέ να ξέρετε».

Στη διένεξη παρενέβη και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας αστειευόμενος ότι «είναι κομμουνιστική η αντιπολίτευση γενικά όταν θέτει τα θέματα».

«Μιλάω για τη νέα γενιά και τα επιδόματα που δίνετε σε συνέχεια των επιδομάτων του Τσίπρα, και μου λέτε ότι είναι κομμουνιστική πολιτική. Απίστευτα πράγματα» συνέχισε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος με τη Σοφία Βούλτεψη να λέει επί λέξει: «Όχι, κομμουνιστικά είναι τα ψυχιατρεία»!

«Μην προσβάλλετε τους κομμουνιστές» απάντησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος με τη Σοφία Βούλτεψη να φωνάζει «Αφήστε με να μιλήσω, το τι θα κάνω είναι δικός μου λογαριασμός».

«Λέτε τους κομμουνιστές “ψυχιατρεία”;» ρώτησε πάλι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος με τη Σοφία Βούλτεψη να απαντά «Όχι, δεν τους είπα “ψυχιατρεία”, είπα ότι οδηγούσαν τον κόσμο στα ψυχιατρεία άμα διαφωνούσε…»!

«Τι είναι αυτά που λέτε; Αφήστε τις προσβολές» σχολίασε έκπληκτος ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ με την υποψήφια της ΝΔ να του λέει «Σας πήρε ο πόνος, ελάτε τώρα…»

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Το στοίχημα που έβαλαν Ντόρα Μπακογιάννη και Πάνος Σκουρλέτης (Videos)

ΣΥΡΙΖΑ: Ο εμπνευστής του συνθήματος «Δικαιοσύνη Παντού»  

Σε ποιον «ανήκει» ο Ανδρέας Παπανδρέου – Ο Σκανδαλίδης δίνει την απάντηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12