search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:42
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Το στοίχημα που έβαλαν Ντόρα Μπακογιάννη και Πάνος Σκουρλέτης (Videos)

10.05.2023 11:59
skourletis_mpakogianni_new

Μπορεί η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Πάνος Σκουρλέτης να αντάλλαξαν βαριές κουβέντες κατά την διάρκεια κοινής τους τηλεοπτικής εμφάνισης, αλλά στο τέλος τα «βρήκαν», βάζοντας μάλιστα και στοίχημα.

Οι δύο υποψήφιοι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν στην εκπομπή του ΜEGA «Ο δρόμος προς την κάλπη», και σχολίασαν θέματα της επικαιρότητας στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο Πάνος Σκουρλέτης, είπε ότι μια μορφή παράλληλου νομίσματος είναι τα διάφορα pass που έχει εκδώσει η κυβέρνηση.

«Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε τρία pass κι εγγυάται η ίδια στο κράτος ότι αυτά έχουν αντίκρισμα. Είναι μια μορφή παράλληλου νομίσματος», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα οικονομικά δεν είναι το φόρτε σας. Δεν αλλάζουμε κουβέντα;», του απάντησε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Το δικό σας το φόρτε ποιο είναι; Σας έχω τσεκάρει κι άλλες φορές κι έχω πάρει κι ένα πτυχίο οικονομολόγου. Αναζητώ το δικό σας φόρτε», αντέδρασε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Τότε η Ντόρα Μπακογιάννη, απευθυνόμενη προς τον Πάνο Σκουρλέτη του είπε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν κυβερνήσει τέσσερα χρόνια.

«Όχι, έχουμε κυβερνήσει και σας σώσαμε, σας κάναμε ανθρώπους», απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Τελικά, λίγο μετά τα πνεύματα ηρέμησαν με τους δύο πολιτικούς να βάζουν στοίχημα για το ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών, με τον ηττημένο να κερνάει στον νικητή ένα κουτί σοκολατάκια…

«Να βάλουμε ένα στοίχημα. Το στοίχημα είναι ότι η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα άπιαστο όνειρο», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Από την πλευρά της, η Ντόρα Μπακογιάννη τον προειδοποίησε ότι θα χρειαστεί να πληρώσει τα σοκολατάκια.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο εμπνευστής του συνθήματος «Δικαιοσύνη Παντού»  

Η ομιλία Τσίπρα «αγκαλιά» με τον Άρη και ο Μητσοτάκης που είδε πάλι διχασμούς

Οργή Μπογδάνου κατά Τζήμερου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:41