search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:00
MENU CLOSE

Μαντλίν ΜακΚάν: Συγκινούν οι γονείς της – «Ευτυχισμένα γενέθλια, σε αγαπάμε και σε περιμένουμε» (video)

12.05.2023 14:17
madeleine-mccann_

Με μια συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα  Find Madeleine Campaign στο Facebook ευχήθηκαν οι γονείς της Μαντλίν ΜακΚάν χρόνια πολλά στην αγνοούμενη κόρη τους, με αφορμή τα 20 χρόνια από τη γέννησή της.

Η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚάν έγραψαν: «Χρόνια πολλά Μαντλίν. Εξακολουθείς να αγνοείσαι. Εξακολουθείς να μας λείπεις πολύ. Εξακολουθούμε να σε ψάχνουμε. Για όσο καιρό χρειαστεί» και ανάρτησαν ένα βίντεο με φωτογραφίες της.

Η οικογένεια δεν έχει πάψει να ελπίζει ότι η Μαντλίν θα μπορούσε να είναι ακόμα ζωντανή 16 χρόνια αφότου την άρπαξαν από ένα πορτογαλικό θέρετρο.

Η Μάντλιν ΜακΚαν εξαφανίστηκε το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, όταν ήταν μόλις 3 ετών, από το κρεβάτι της σε παραθεριστικό συγκρότημα όπου βρισκόταν με την οικογένειά της, στην Πράια ντα Λουζ, στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, πυροδοτώντας αυτό που μια εφημερίδα χαρακτήρισε την πιο πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης στη σύγχρονη ιστορία.

Η τύχη της παραμένει άγνωστη. Το 2020 η γερμανική εισαγγελία ανακοίνωσε ότι τη θεωρεί νεκρή και ταυτοποίησε τον Μπρίκνερ ως υπεύθυνο για την εξαφάνισή της.

Διαβάστε επίσης:

Twitter: Ποια είναι η γυναίκα που φέρεται να διάλεξε ο Μασκ για CEO (photos/videos)

Αστρονόμοι κατέγραψαν τη μεγαλύτερη κοσμική έκρηξη που έχει παρατηρηθεί μέχρι σήμερα (video)

Εκλογές στην Τουρκία: Η επίθεση του Κιλιτσντάρογλου στον Ερντογάν από την κουζίνα του σπιτιού του (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:57