search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:36
MENU CLOSE

Νάντια Γιαννακοπούλου: Έγινε… μποξέρ για να κερδίσει τη μάχη των εκλογών (Video)

12.05.2023 12:59
nadia new

Οι περισσότεροι υποψήφιοι βουλευτές, ανεξαρτήτου κόμματος, έχουν συγκεκριμένο στυλ ντυσίματος. Κουστούμι διάφορων αποχρώσεων για τους άντρες, ταγέρ για τις γυναίκες.

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – στον δυτικό τομέα της Αθήνας – Νάντια Γιαννακοπούλου, αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό.

Την… είδε μποξέρ, έβαλε την ανάλογη αμφίεση και ανέβηκε σε ρινγκ στο προεκλογικό της σποτ. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει ότι είναι έτοιμη να δώσει σκληρές μάχες για τα προβλήματα των πολιτών.

«To 2019 με τιμήσατε εκλέγοντάς με βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Αθήνα.

Τέσσερα χρόνια πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις για τα προβλήματα και τις γειτονιές μας, πάντα δίπλα σας. Μαζί καταφέραμε πολλά. Ο αγώνας συνεχίζεται.

Τώρα είναι η ώρα για μία νέα αλλαγή για τη χώρα. Είναι η ώρα να ανεβάσουμε τα Δυτικά. Είναι η ώρα να δυναμώσουμε το ΠΑΣΟΚ. Δώστε μου τη δύναμη να παλέψουμε μαζί για το μέλλον που μας αξίζει», αναφέρει χαρακτηριστικά στο προεκλογικό της σποτ.

Η ίδια είναι πράγματι αθλήτρια του μποξ και προπονείται συχνά σε αγώνες. Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία Γιαννακοπούλου επιλέγει να ανέβει στο ρινγκ. Στο προεκλογικό σποτ του 2019 είχε φορέσει και πάλι τα γάντια του μποξ .

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Γιατί δεν ήταν «ξαφνική» η στήριξη της Χριστοφιλοπούλου σε Μητσοτάκη

Debate: Προσπαθούν να μαζέψουν τα περί σκανδάλου για τις υποκλοπές

Εκλογές 2023 – Debate: Η γκλίτσα του τσοπάνη και η Παναγία γκέισα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:27