search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:15
MENU CLOSE

Τραγωδία στα Τέμπη: Δικαιοσύνη από τον Τσίπρα ζήτησαν γονείς θυμάτων

13.05.2023 18:32
TSIPRAS

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να συναντήσουν γονείς αδικοχαμένων θυμάτων από την σύγκρουση στα Τέμπη εκφράζοντάς του την έντονη δυσαρέσκειά τους για τον χειρισμό της υπόθεσης.

Οι γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών Αναστασίας, Θώμης και Χρύσας ζήτησαν ιδιωτική συνάντηση από τον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στα Τρίκαλα σήμερα Σάββατο.

Όπως είπαν, είναι δυσαρεστημένοι για το γεγονός ότι εδώ και έναν περίπου μήνα η λέξη «Τέμπη» είναι σχεδόν απαγορευμένη από τα μεγάλα ΜΜΕ και κανείς δεν προβάλει τις κινητοποιήσεις και τις διαμαρτυρίες τους.

Οι γονείς ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα να δεσμευτεί ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μην ξεχαστεί η τραγωδία και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Παράλληλα, τον ενημέρωσαν για την αυριανή κινητοποίηση του Συλλόγου τους στις Σέρρες, έξω από τα γραφεία του πρώην υπουργού και υποψηφίου βουλευτή στις Σέρρες Κώστα Καραμανλή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποψηφιότητά του.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, ώστε οι ένοχοι να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης:

Αχτσιόγλου για σεξιστικά σχόλια: «Σκέφτηκα αρχικά να μη μιλήσω»

Μαθήματα αποταμίευσης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (Video)

Η Αθήνα, ο Κικίλιας και το City Break

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:07