search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:59
MENU CLOSE

Μπάρκα για Σταυροπούλου: Η αγκαλιά της είναι το γιατρικό για όλα

14.05.2023 13:39
barka_stavropoulou

Ένα τρυφερό μήνυμα στη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, θέλησε να στείλει η Δανάη Μπάρκα με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA δημοσιεύσε μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram για την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάψυξης ωαρίων, με τη μητέρα της στο πλευρό της.

«Γιορτή της μητέρας. Σήμερα πέρασα το πρωινό μαζί της, λίγο διαφορετικά κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στην δική μου εμπειρία της μητρότητας. Αν μου γεννηθεί αυτή η ανάγκη και όποτε έρθει η στιγμή, έτσι ώστε να μην υπάρξει άγχος και προβληματισμός.

Ξυπνήσαμε λοιπόν και πήγαμε μαζί να ολοκληρώσω την διαδικασία της κρυοσυντήρησης, προχωρώντας στην ωοληψία. Μετά από αυτό , γι’ άλλη μια φορά συνειδητοποίησα το μεγαλείο της μάνας. Όχι της δίκης μου μόνο, όλων των μανάδων. Τι άγχος, τι αγωνίες, τι χαρές τι στεναχώριες μπορεί να περνάει μια μαμά χωρίς καν να φτάνουν σε εμάς αυτά τα συναισθήματα.

Σήμερα κατάλαβα ποσό σπουδαίο πράγμα είναι να ανοίγεις τα μάτια σου και να αντικρύζεις την μαμά σου. Ναι, έφτασα 30+,έχουμε τα μυστικά μας, την προσωπική μας ζωή, την επαγγελματική μας πορεία, την καθημερινότητα μας, τις εντάσεις μας, τις διαφωνίες μας… αλλά ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ η αγκαλιά της είναι το γιατρικό για όλα. Πάντα καταλαβαίνω ότι όσο αγχώνεται εκείνη για μένα δεν θα αγχωθεί κανείς, ότι όσο πονάει εκείνη για μένα δεν θα πονέσει κανείς, ότι όσο αγαπάει εκείνη εμένα, δεν θα με αγαπήσει κανείς. Δεν ήταν “έτοιμη” όταν έμεινε έγκυος σε μένα κι όμως τώρα γυρνώντας πίσω της λέω -και το εννοώ- ότι ήταν πιο έτοιμη από ποτέ. Το μόνο που δεν μου έλειψε ήταν αγάπη, το μόνο που είχα και έχω ανάγκη είναι η αγάπη», έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έξαλλος με την ΕΡΤ για το 4άρι στην Κύπρο

Eurovision 2013: H Σουηδία νικήτρια για 7η φορά

Eurovision 2023: H Loreen «γκρέμισε» τη σκηνή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:59