search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:02
MENU CLOSE

Ηλίας Μαμαλάκης: «Υπέφερε τόσο πολύ, που ήταν μία ελευθερία για αυτήν ο θάνατος» (video)

15.05.2023 11:04
ilias-mamalakis-new

Στην εκπομπή Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο γνωστός σεφ και παρουσιαστής έδωσε μία συγκινητική συνέντευξη στο AstraTV, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ριάλιτι μαγειρικής, στην απώλεια της πρώτης του συζύγου αλλά και στη γνωριμία του με τη μετέπειτα γυναίκα του, Ντορίτα.

Για τα ριάλιτι μαγειρικής σχολίασε: «Πλέον έχει απομείνει ένα reality μαγειρικής, το MasterChef. Έχει μία επαναληπτικότητα, ακόμη και οι ερωτήσεις των κριτών είναι ίδιες. Τις ξέρω απ’ έξω και αυτό το βρίσκω λίγο κουραστικό. Όταν όμως μία συνταγή δουλεύει πολύ καλά, δεν υπάρχει λόγος να τους αλλάξεις. Οι τρεις κριτές όμως είναι εξαιρετικοί, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή πώς βίωσε τον θάνατο της πρώτης του γυναίκας:

«Υπέφερε τόσο πολύ, που ήταν μία ελευθερία για αυτήν ο θάνατος. Ησύχασε. Εκεί βίωσα μοναξιά. Με έπαιρνε ο αδερφός μου, ο αδερφός της, οι φίλοι μου και με έβγαζαν έξω για να περάσει η ώρα μου, με παρηγορούσαν και μετά γύριζα σπίτι».

«Το 2010 που έγιναν όλα αυτά δεν ήταν ακόμα το Facebook τόσο διαδεδομένο. Έμπαινα στο σπίτι, έβαζα την τηλεόραση, άναβα το φως του διαδρόμου και ξενυχτούσα εκεί όλη νύχτα. Δεν έβλεπα τηλεόραση, άκουγα τα μουρμουρητά και κάθε τρεις και λίγο κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της. Τη σκεφτόμουν κάθε 5 δευτερόλεπτα. Ο χρόνος είναι ο πιο μεγάλος γιατρός», συνέχισε συγκινημένος ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Για τη γνωριμία του με την τωρινή του σύζυγο, Ντορίτα, ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρει:

«Ήταν εντελώς τυχαίο το γεγονός. Πήγα στην τράπεζα που δουλεύει και ήταν η Ντορίτα εκεί. Κάναμε μία απλή γνωριμία και μετά από λίγες εβδομάδες της έδωσα μία πρόσκληση για μία φιλανθρωπική εκδήλωση που κάναμε με τον ΑΝΤ1. Της πρότεινα να πάμε για φαγητό, είχαμε μία επαφή, τη στενέψαμε και το 2012 παντρευτήκαμε κιόλας».

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Το τρυφερό μήνυμα στην κόρη της – «Mαζί σου ανακαλύπτω έναν νέο κόσμο» (Photo)

Τέιλορ Σουίφτ: Διέκοψε τη συναυλία της για να τα «ψάλλει» σε φύλακα (video)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:02