search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:07
MENU CLOSE

Διονύσης Σαββόπουλος: Όταν ο Ραφαηλίδης τον αποκαλούσε «ιεροεξεταστή και πουριτανό» (Videos)

17.05.2023 18:03
savvopoulos-new

Η δήλωση του Διονύση Σαββόπουλου ότι ελπίζει σε αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για μεταστροφή του τα τελευταία χρόνια βάζοντας στο τραπέζι της συζήτησης την ηλικία του ή το έργο του.

Ανάμεσα στις αντιδράσεις, υπάρχει και ένα ιδιαίτερο ντοκουμέντο, πολλά χρόνια πίσω, από μία κοινή παρουσία σε τηλεοπτική εκπομπή των -μεταξύ άλλων- Διονύση Σαββόπουλου και Βασίλη Ραφαηλίδη.

Εκεί στη συζήτηση που γινόταν για ένα θέμα της εποχής, ο δημοσιογράφος τον είχε παρομοιάσει με «ιεροεξεταστή» ενώ τον είχε χαρακτηρίσει και πουριτανό.

Η συγκεκριμένη τηλεοπτική εμφάνιση, στην εκπομπή «Προφίλ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου, είχε γίνει με αφορμή την ταινία της Φρίντας Λιάππα «Τα χρόνια της μεγάλης ζέστης» και τον θόρυβο που είχε ξεσπάσει περί κακομεταχείρισης παιδιού κατά τη συμμετοχή του στα γυρίσματα.

Φιλοξενούμενοι στην εκπομπή ήταν ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Βασίλης Ραφαηλίδης, ο Απόστολος Δοξιάδης και ο Γιώργος Καρυπίδης.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Αντίστροφη μέτρηση – Για πρώτη φορά ψηφίζουν 438.595 νέοι 

Εκλογές 2023: Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας από Παρασκευή – Οι οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη 55χρονη στο Ελ.Βενιζέλος: Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία με λεία 10.000 ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:05