search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:48
MENU CLOSE

Στην Αλβανία ο γ.γ. του ΥΠΕΞ για να συναντήσει Μπελέρη και Κοκαβέση

17.05.2023 11:26
YPEX_new

Στην Αλβανία μεταβαίνει σήμερα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος, κατόπιν οδηγιών του Νίκου Δένδια, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο Χειμάρρας Διονύση – Φρέντη Μπελέρη και τον Παντελή Κοκαβέση, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Ο γενικός γραμματέας, θα ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους και των συνθηκών κρατήσής τους, ενώ σε συνεννόηση με την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία θα εξετασθούν οι επόμενες ενέργειες χειρισμού της υπόθεσης, σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Παράλληλα, σε συνέχεια σχετικών οδηγιών του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, η πρέσβης της Ελλάδας στην Αλβανία Κωνσταντίνα Καμίτση έχει ήδη ζητήσει να συναντηθεί μαζί τους, ενώ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις οικογένειες και τους δικηγόρους τους.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Η προτεραιότητα της κάθαρσης στο δημόσιο βίο, η κυβέρνηση Ειδικού Σκοπού και η Προανακριτική

Αλβανία: «Είναι ψυχολογικά βράχος» λέει ο γιος του Φρέντι Μπελέρη (Video)

Τέμπη: Η απάντηση Γενιδούνια στα περί «εργαλειοποίησης» Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:48