search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:35
MENU CLOSE

Λίγο πριν τις κάλπες – Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για τους βουλευτές στον Βόρειο Τομέα 

18.05.2023 06:00
kalpi new

Με την Παρασκευή να είναι η καταληκτική μέρα για την δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων δεν είναι λίγες οι έρευνες που τρέχουν. Έρευνες, οι οποίες δεν είναι μόνο για τα κόμματα αλλά και για υποψήφιους. 

Μία απ’ αυτές τις έρευνες έφτασε και στα χέρια του topontiki.gr και δείχνει τις δημοφιλίες στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας για Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. Προσοχή, δεν είναι πρόθεση ψήφου, στην προκειμένη σταυρού, αλλά δημοφιλία υποψηφίου ανεξαρτήτως του τι κόμμα θα ψηφίσει ο ερωτώμενος στην κάλπη. 

Από τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας στην κορυφή βρίσκεται ο Κωστής Χατζηδάκης, ακολουθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ τρίτη είναι η Νίκη Κεραμέως. Τέταρτος είναι ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος με πέμπτο τον Δημήτρη Καιρίδη (έχουν σχεδόν τις ίδιες θετικές γνώμες) και έκτο τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Έβδομος σε δημοφιλία είναι ο Νίκος Παπαθανάσης και ακολουθεί όγδοη η Ζωή Ράπτη. Αυτά μάθαμε για την Νέα Δημοκρατία. 

Στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Βόρειο Τομέα πρώτος με διαφορά είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ακολουθεί ο Κώστας Ζαχαριάδης, τρίτος είναι ο Γιώργος Κατρούγκαλος με τέταρτη την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκονται μαζί η επιδημιολόγος Αθηνά Λινού και ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου.  

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Ο Νίκος Δένδιας και οι… παρακολουθήσεις

Κώστας Μπακογιάννης: Οι εκδόσεις Κάκτος τον τρολάρουν για την «Πολιτεία του Πλάτωνα»

Μην χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 18 Μαΐου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09