search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:45
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Ο Νίκος Δένδιας και οι… παρακολουθήσεις 

17.05.2023 11:30
dendias_new

Η συζήτηση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων έχει «φουντώσει» για τα καλά λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις κάλπες. 

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα δε περί «κυβέρνησης ειδικού σκοπού» έβαλε «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό. Βέβαια, το απόγευμα υπήρχαν διευκρινίσεις για το τι εννοούσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε όλη αυτήν την προεκλογική περίοδο πάντως προκαλεί εντύπωση η στάση του Νίκου Δένδια για το ζήτημα. Ο υπουργός Εξωτερικών μετά την αποκάλυψη που έκανε σε συνέντευξη του στην Όλγα Τρέμη πως «καθησύχασε τους ξένους ομολόγους του» μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται υπό παρακολούθηση, κρατά μία διαφορετική στάση σε αντίθεση με την κεντρική «γαλάζια» γραμμή. 

Ο Υπουργός Εξωτερικών σε σειρά εμφανίσεων δεν υιοθετεί πλήρως την κυβερνητική γραμμή «για υπόθεση που βρίσκεται στην δικαιοσύνη». Μάλιστα, σε εμφάνιση του στην ΕΡΤ όταν ρωτήθηκε για το θέμα και τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν αποτελεί «εθνικό κίνδυνο» ο Νίκος Δένδιας απάντησε ξερά πως «για να το λέει αυτό ο Πρωθυπουργός, έχει κάποια στοιχεία στα χέρια του που εγώ ως Υπουργός Εξωτερικών δεν έχω»

Όσο για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι από τα πρόσωπα που βρέθηκαν υπό παρακολούθηση απάντησε μιλώντας στο mega: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος επιχείρησε ή έστω διανοήθηκε να με παρακολουθήσει. Αυτό είναι κακούργημα και όχι μόνο στην Ελλάδα. Θα βρεθεί να τον κυνηγούν 50-60 εισαγγελείς».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Μπακογιάννης: Οι εκδόσεις Κάκτος τον τρολάρουν για την «Πολιτεία του Πλάτωνα»

Ακρίτα για δηλώσεις Σαββόπουλου: Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο του να του τον επιστρέψω

Netflix σε Μητσοτάκη για το «Emily in Paris»: Δεν είναι guilt, είναι pleasure

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:43