search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:06
MENU CLOSE

Λούκας Γιώρκας: «Ποτέ δεν είχα εθισμό στο αλκοόλ – Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου» (Video)

18.05.2023 13:39
loykas-giorkas-new (2)

Για τον επερχόμενο γάμο του αλλά και τα απρόοπτα περιστατικά που έχει βιώσει πάνω στην πίστα μίλησε ο Λούκας Γιώρκας.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, επίσης, στο 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο, αλλά και σε κάποιες δηλώσεις του που παρερμηνεύθηκαν.

«Έχει τύχει να μου βγάλουν το κορδόνι από το παπούτσι και να μου σκίσουν το πουκάμισο. Από τα νεύρα μου όταν μου έσκισαν το πουκάμισο, έσκισα και τη φανέλα μου κι έμεινα ημίγυμνος» είπε για τα απρόοπτα που τού έχουν συμβεί στην πίστα, ενώ αναφερόμενος στις δηλώσεις που είχε κάνει για το αλκοόλ τόνισε ότι αυτές παρερμηνεύτηκαν, καθώς ο ίδιος ποτέ δεν είχε εθιστεί.

«Παρερμηνεύθηκαν τα λόγια μου και ειπώθηκε ότι είχα εθισμό στο αλκοόλ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πολλές φορές είχε αποτελέσει για εμένα έναν τρόπο διαφυγής, αλλά στην έξοδό μου. Όπως βγαίνουν οι νέοι άνθρωποι και ξεδίνουν. Αυτό που συνέβη ήταν ότι η όλη δημοσιότητα που είχα πάρει από το παιχνίδι αυτό, δεν ήμουν συμφιλιωμένος με αυτό το πράγμα. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη διασημότητα και οδηγήθηκα σε ακρότητες», τόνισε.

Αναφερόμενος στη βαθμολογία που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο στη Eurovision, ο τραγουδιστής είπε ότι το θέμα έχει παρει παραπάνω διαστάσεις απ’ ό,τι θα έπρεπε.

«Έχουμε κάνει την βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο διπλωματικό επεισόδιο» επισήμανε, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη μέλλουσα σύζυγό του και τον γάμο του.

«Με την Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από έναν μήνα παντρεύομαι. Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους. Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα στον γκρεμό» είπε, χαριτολογώντας.

Διαβάστε επίσης:

Ρίκα Διαλυνά: «Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι ένας συμπαθής κύριος θα ήταν ο παρ’ ολίγον δολοφόνος μου»

Σακίρα – Ζιζέλ: Σε δείπνο με τα παιδιά τους στο Μαϊάμι (Photos)

Γιάννης Παπαμιχαήλ-J2US: Οργισμένη ανάρτηση κατά Ψινάκη – «Τι λες ρε; Πας καλά;» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:06