search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:01
MENU CLOSE

Εκλογές στην Τουρκία: Παλιός… καλός Ερντογάν – Να γιορτάσουμε τη νίκη μαζί με την Άλωση της 29ης Μαΐου (Video)

19.05.2023 00:49
erdogan-12-new

Στα… γνωστά επανήλθε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που μίλησε στους εκπροσώπους του κλάδου μεταφορών στην Κωνσταντινούπολη, στο Συνεδριακό Κέντρο Haliç.

Στην ομιλία του ευχήθηκε να γιορτάσει την επέτειο της Άλωσης στις 29 Μαΐου με τη δική του νίκη στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 28 Μαΐου.

«Ας ελπίσουμε ότι θα πετύχουμε μια τέτοια νίκη στις 28 Μαΐου που θα γιορτάσουμε μαζί την κατάκτηση της 29ης Μαΐου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Πιστεύουμε ότι, με την άδεια του Αλλάχ, στον δεύτερο γύρο με αριθμό ψήφων και ποσοστών ρεκόρ, το έθνος μας θα μας εμπιστευτεί ξανά την προεδρία για 5 χρόνια» πρόσθεσε.

«Ξέρετε γιατί είμαστε τόσο σίγουροι; Γιατί δεν κάνουμε παζάρια με κανέναν. Δεν διαπραγματευόμαστε με παρακλάδια τρομοκρατικών οργανώσεων σε σκοτεινά δωμάτια. Λειτουργούμε μόνο υπό τις εντολές του έθνους μας. Δεν δεχόμαστε οδηγίες από το Καντίλ, όπως αυτοί…», είπε εξαπολύοντας επίθεση κατά της αντιπολίτευσης.

«Δύο έννοιες είναι σημαντικές: εμπιστοσύνη και σταθερότητα. Θυμηθείτε, νέοι. Θα κερδίσουμε τόσα πολλά που δεν θα χάσει κανείς. Στο παρελθόν είχαν στηθεί πολλές παγίδες μπροστά στη χώρα μας για να μην μπορεί να κάνει βήματα», πρόσθεσε.

«Ήμασταν ειλικρινείς απέναντι στις συνωμοσίες των συνωμοτών. Ο αέρας είναι λίγο καπνισμένος στο τραπέζι του συνασπισμού», τόνισε στη συνέχεια.

«Το θέατρο της φιλελευθεροποίησης έχει αντικατασταθεί από μία ευρεία μορφή φασισμού. Κανένα κάλυμμα δεν είναι αρκετό για να καλύψει αυτόν τον μιναρέ. Δεν γίνεται πολιτική με απειλές προς το έθνος. Κύριε Κεμάλ, μια μέρα θα χωριστούν οι δρόμοι σου με αυτούς που βρίσκονται στο Καντίλ, αλλά θα είναι πολύ αργά», προειδοποίησε τον αντίπαλό του ο Τούρκος πρόεδρος.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανικός Τύπος: Τα Τέμπη η δεύτερη κραυγαλέα κρατική αποτυχία μετά τις πυρκαγιές στην Εύβοια

Ιταλία: Η τρομακτική στιγμή που «ανοίγει» η γη από κατολίσθηση – Αυξάνονται οι νεκροί (Video)

Χειμάρρα: Οι αρχές έτοιμες να ανατινάξουν το σπίτι συνεργάτη του Μπελέρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:00