search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:57
MENU CLOSE

Επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα από Χαλάνδρι μέχρι Μενίδι (Video)

19.05.2023 07:15
peripoliko new

Eπεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα σε δύο οχήματα που κινούνταν ύποπτα στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι να σταματήσουν για έλεγχο.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων, όχι μόνο δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξαν ταχύτητα και επιχείρησαν να διαφύγουν από κεντρικούς οδικούς άξονες και στενάκια.

Το ένα από τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκε στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, έχοντας νωρίτερα προσκρούσει σε δύο σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα κατά την προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, που εν τω μεταξύ είχαν ζητήσει ενισχύσεις από το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Από εκεί αστυνομικοί προσήγαγαν τον οδηγό του οχήματος, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό ότι βρέθηκε σε αυτό.

Το δεύτερο όχημα έφτασε μέχρι τη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι, απεγκλωβίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και πάνοπλοι άνδρες της ΕΛΑΣ ακινητοποίησαν και προσήγαγαν τους δύο επιβάτες, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν 

Διαβάστε επίσης

Νέος σεισμός στο Ηράκλειο Κρήτης

Φθιώτιδα: Τρόμος για μητέρα και τα παιδιά της – Το αυτοκίνητό τους έπιασε φωτιά εν κινήσει (Video)

Σεισμός στην Κρήτη: 5,1 Ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί, στους δρόμους οι κάτοικοι – Στάλθηκε SMS – Βίντεο από την ώρα του σεισμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15