search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:29
MENU CLOSE

Πάρτι στην Πειραιώς για την… «κυβέρνηση ειδικού σκοπού»

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2282
18/5/2023
20.05.2023 18:59
nea_dimokratia_new

Δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους στη ΝΔ για τη διατύπωση που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όταν ρωτήθηκε στη διάρκεια της διακαναλικής του συνέντευξης για το ενδεχόμενο κυβέρνησης ειδικού σκοπού με επίκεντρο την υπόθεση των υποκλοπών και την τραγωδία στα Τέμπη.

Η απάντηση Τσίπρα, η οποία δεν «ξέκοβε» οριστικά και με ξεκάθαρο τρόπο ένα τέτοιο ενδεχόμενο, επέτρεψε στο κυβερνών κόμμα να «ξεσαλώσει», κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι μετά την «κυβέρνηση ηττημένων» και την «κυβέρνηση ανοχής», τώρα σχεδιάζει άλλο ένα σχήμα, προκειμένου να επανέλθει στην εξουσία και να… βάλει φυλακή κόσμο της ΝΔ.

Μάλιστα, η ικανοποίηση στη ΝΔ αυξήθηκε ακόμα περισσότερο όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, απέρριψε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, υποχρεώνοντας έτσι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρούν να «συμμαζέψουν» το θόρυβο που ξέσπασε στο παρά δύο των εκλογών, αλλά και να είναι «ανοιχτά» σε επιθέσεις για θολή γραμμή σχετικά με τους μετεκλογικούς στόχους του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κουτσούμπας για τσίπουρα με την Κατερίνα Στικούδη (Photo)

Μητσοτάκης για Final Four: Αισιοδοξία για τον Ολυμπιακό

Η ατυχής δήλωση Μητσοτάκη για τα Τέμπη και η… ατυχέστερη κάλυψη Σκέρτσου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:29