search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 05:37
MENU CLOSE

Κουλουκάκου για Σαββόπουλο: Γιατί δίνουμε τόση αξία; (Video)

21.05.2023 17:32
kouloukakou

Για τις δηλώσεις Σαββόπουλου αλλά και την επίθεση που δέχτηκε από τα social media μίλησε στην εκπομπή «Ο δρόμος προς την κάλπη» η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Γιατί του δίνουμε τόσο πολύ σημασία και κάνουμε αυτή την παραγωγή; Καταλαβαίνω ότι τα social media είναι ανεξέλεγκτα. Εγώ δεν είμαι παιδί των social media και είμαι σε μια ηλικία που μπορώ να κατανοήσω τη χρήση τους. Αν τελικά είναι μικρή η μερίδα του κόσμου, αν αυτό αντικατοπτρίζει την γνώμη του κόσμου», ανέφερε αρχικά η «Ιουλία» της «Γης της Ελιάς».

»Είναι μια μικρή ομάδα, δεν ξέρω πώς να τους κατονομάσω. Κάπως το προσπερνάω, δεν έχει τόση σημασία και αξία. Δεν αντικατοπτρίζει τη γνώμη για τον κ. Σαββόπουλο. Και στην τελική, ο κ. Σαββόπουλος είπε κάτι; Εμείς γιατί δίνουμε τόση αξία; Εγώ αυτό που θεωρώ πιο σημαντικό είναι ότι με τρομάζει η αύξηση της παιδικής εγκληματικότητας. Τον θαυμάζω από τη δουλειά του αλλά αμφιβάλλω αν θα ασχολήθηκε (με όσα λέγονται στα social media)».

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας για Μπαλατσινού: «Την κυνήγησα πολύ για να είμαστε μαζί»

Κάννες: Παρέλαση αστέρων στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ με Ντι Κάπριο και Πόρτμαν να κλέβουν τις εντυπώσεις (photos)

Νεκρός ο εξώγαμος γιος του Ντελόν – Δεν τον αναγνώρισε ποτέ ο πατέρας του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24