search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:28
MENU CLOSE

Κικίλιας για Μπαλατσινού: «Την κυνήγησα πολύ για να είμαστε μαζί»

21.05.2023 16:19
kikilias_new

Τον σεβασμό και την αγάπη του για την Τζένη Μπαλατσινού εκφράζει μέσα από συνέντευξή του στο ο υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Κικίλιας στο περιοδικό Gala μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία του με την Τζένη Μπαλατσινού και την πατρότητα.

«Βρήκα έναν άνθρωπο που με αγαπάει και τον αγαπώ, υπάρχει φροντίδα κι αλληλοσεβασμός. Όλο αυτό ήρθε να ολοκληρωθεί και με την γέννηση του Παναγιώτη. Η οικογένεια διευρύνθηκε, δεδομένου ότι η Τζένη έχει τρία ακόμα υπέροχα παιδιά, με τα οποία είμαι καλός φίλος. Η σχέση μου με την Τζένη και η δημιουργία οικογένειας με εξέλιξαν ως άνθρωπο, με πήγαν παρακάτω, με έκαναν να ανακαλύψω πτυχές του χαρακτήρα μου που δεν γνώριζα μέχρι πρότινος», παραδέχτηκε ο υπουργός.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Την κυνήγησα πολύ για να είμαστε μαζί κι επομένως περάσαμε πολλές ώρες συζητώντας. Λόγω της ιδιότητάς μου, η Τζένη επέλεξε να προσαρμόσει πτυχές της ζωής της. Άφησε το κομμάτι της δουλειάς της για εμένα κι αυτό είναι κάτι που το εκτιμώ και της το αναγνωρίζω».

Διαβάστε επίσης:

Κάννες: Παρέλαση αστέρων στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ με Ντι Κάπριο και Πόρτμαν να κλέβουν τις εντυπώσεις (photos)

Νεκρός ο εξώγαμος γιος του Ντελόν – Δεν τον αναγνώρισε ποτέ ο πατέρας του

Δούκισσα Νομικού: Στις Κάννες με τη Βαϊόλα Ντέιβις (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:24