search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:36
MENU CLOSE

Κάννες: Παρέλαση αστέρων στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ με Ντι Κάπριο και Πόρτμαν να κλέβουν τις εντυπώσεις (photos)

21.05.2023 15:51
NATALIE-PORTMAN

Άρωμα Χόλιγουντ στην Κρουαζέτ με τν παρουσίαση της πιο πρόσφατης ταινίας του Μάρτιν Σκορτζέζε στην οποία πρωταγωνιστούν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Ρόμπερτ Ντενίρο για πρώτη φορά μαζί – δύο ηθοποιοί που ο Σκορτσέζε αγαπά να έχει στις ταινίες του.

Ο μεγάλος σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία «Killers of the Flower Moon» σε ένα εντυπωσιακό κόκκινο χαλί. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ντυμένος με μαύρο κοστούμι μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων μαζί με τον σκηνοθέτη και τον συμπρωταγωνιστή του.

Ο Ντι Κάπριο υποδύεται τον Έρνεστ Μπέρκαρτ, έναν άνδρα ερωτευμένο με μια Αμερινδή (στον ρόλο η Λίλι Γκλάντστοουν) που βρίσκεται μπλεγμένος στη συνωμοσία που εξυφαίνει ο μεγιστάνας Ουίλιαμ Χέιλ, κατά κόσμο Ρόμπερτ ντε Νίρο. Ένας πράκτορας του FBI (τον υποδύεται ο Τζέσι Πλέμονς) αναλαμβάνει να διαλευκάνει τα εγκλήματα.

Ο σκηνοθέτης θέλει να δείξει πώς ορισμένοι Αμερικανοί «κατάφεραν να εκλογικεύσουν τη βία, ακόμη και σε βάρος των αγαπημένων τους, δηλώνοντας απλώς: έτσι είναι ο πολιτισμός. Μια ομάδα έρχεται, μια άλλη φεύγει», όπως δήλωσε πρόσφατα στο Λος Άντζελες.

Στο κόκκινο χαλί περπάτησαν επίσης η Νάταλι Πόρτμαν και η Τζούλιαν Μουρ φρόντισαν να τραβήξουν τα βλέμματα επάνω τους, στην πρεμιέρα της ταινίας «May December» στο Φεστιβάλ των Καννών.

Οι εντυπωσιακές ηθοποιοί έκαναν λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, με τη Νάταλι Πόρτμαν να είναι η επιτομή της κομψότητας με ένα ασυνήθιστο λευκό και μπλε μάξι φόρεμα Christian Dior με λεπτομέρειες από πέταλα, καθώς πόζαρε μπροστά στις κάμερες.

Η ταινία αναφέρεται σε ένα ζευγάρι, το ειδύλλιο του οποίου αποτελούσε προηγουμένως πηγή τροφής για τα ταμπλόιντ λόγω της ηλικιακής του διαφοράς και έρχεται αντιμέτωπο με την προοπτική να γυριστεί μια ταινία για τη ζωή τους. Όταν μια ηθοποιός του Χόλιγουντ τους επισκέπτεται για να μάθει περισσότερα σχετικά με τη σύζυγο, η οικογενειακή δυναμική αρχίζει να ξετυλίγεται.

Η Νάταλι Πόρτμαν υποδύεται την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Μπέρι, ενώ η Τζούλιαν Μουρ και ο Τσαρλς Μέλτον θα υποδυθούν το ζευγάρι. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Todd Haynes, ενώ ο Samy Burch έχει γράψει το σενάριο.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός ο εξώγαμος γιος του Ντελόν – Δεν τον αναγνώρισε ποτέ ο πατέρας του

Δούκισσα Νομικού: Στις Κάννες με τη Βαϊόλα Ντέιβις (Photos)

Άννα Βίσση: Κλείνει 50 χρόνια καριέρας και το γιορτάζει με 2 συναυλίες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:34