search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:03
MENU CLOSE

Νεκρός ο εξώγαμος γιος του Ντελόν – Δεν τον αναγνώρισε ποτέ ο πατέρας του

21.05.2023 13:35
ALAIN DELON

Νεκρός βρέθηκε, το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι ο Αρί Μπουλόν, νόθος γιος του Αλέν Ντελόν, τον οποίο δεν είχε ποτέ αναγνωρίσει ο πατέρας του.

Το πτώμα του Αρί Μπουλόν βρήκε σε προχωρημένη σήψη μέσα στο διαμέρισμά του η σύντροφός του, η οποία και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού: «Βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική κράτηση για μη παροχή βοήθειας σε άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες μπορεί να επήλθε ο θάνατος του θύματος, το οποίο ήταν ημιπληγικό». 

Ο  Αρί Μπουλόν γεννήθηκε στο Παρίσι στις 11 Αυγούστου 1962. Ήταν γιος της Γερμανίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού Nico. Ο βιολογικός του πατέρας ήταν ο Αλέν Ντελόν ωστόσο ο γάλλος σταρ δεν τον αναγνώρισε ποτέ ως γιο του.

Αρχικά τον μεγάλωσε η μητέρα του ενώ, μετά τον θάνατό της, τον υιοθέτησε η μητέρα του Ντελόν, Έντιθ και ο δεύτερος σύζυγός της, Πολ Μπουλόν, παίρνοντας το επώνυμό του νόμιμα.

Μετά την είδηση του θανάτου του, ο γιος του Αλέν Ντελόν, Άντονι, αποχαιρέτισε τον ετεροθαλή αδελφό του, με μια δημοσίευση σε μαύρο φόντο όπου γράφει «RIP» και τη συνοδεύει με χέρια ενωμένα που προσεύχονται. Στη λεζάντα γράφει: «Αναπαύσου εν ειρήνη Άρι. Τραγικό πεπρωμένο. Θλίψη. Μια σκέψη απόψε για τα δύο παιδιά του». 

Διαβάστε επίσης:

Δούκισσα Νομικού: Στις Κάννες με τη Βαϊόλα Ντέιβις (Photos)

Άννα Βίσση: Κλείνει 50 χρόνια καριέρας και το γιορτάζει με 2 συναυλίες (Video)

Πικε: Βάζει τέλος στις φήμες για «σύννεφα» στη σχέση του (Video & photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:03