search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 05:34
MENU CLOSE

Ενόχληση Χατζηνικολάου: «Συγγνώμη που σας διακόπτω, στο κοντρόλ απευθύνομαι»

22.05.2023 01:22
xatzinikolaou-12

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν δίστασε να εκφράσει μια παρατήρηση στον αέρα λίγα λεπτά πριν πέσει η αυλαία της μαραθώνιας βραδιάς στον ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού του Αμαρουσίου βρέθηκε στο τιμόνι της βραδιάς για τις Εκλογές 2023, τη νύχτα της Κυριακής, φιλοξενώντας πλήθος καλεσμένων στο πλατό από τον πολιτικό και μη χώρο, ενώ με αφορμή την είσοδο νέων καλεσμένων στο ειδικό πλατό του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «συγγνώμη κ. Ρωμανέ που σας διακόπτω, στο κοντρόλ απευθύνομαι. Αφού μου λέτε ότι πρέπει να τελειώσουμε σε 10 – 15 λεπτά, μην βάζετε διαρκώς καινούργιους προσκεκλημένους μέσα στο στούντιο διότι δεν θα τελειώσω την ώρα που λέτε».

«Εγώ αγενής δεν θα είμαι με τους προσκεκλημένους. Επομένως, ειδοποιήστε για να μην έχουμε μετά γκρίνιες» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Νίκος Χατζηνικολάου δίνοντας τον λόγο στον Νίκο Ρωμανό που εκπροσωπούσε τη Νέα Δημοκρατία εκείνη την στιγμή στην εκλογική βραδιά.

Διαβάστε επίσης:

Ράνια Τζίμα: Οι ευχές στην κόρη της από τον αέρα του Mega (Video)

ΑΝΤ1: Άγριος καβγάς Χατζηνικολάου – Πετρόπουλου στον αέρα (Videos)

ΑΝΤ1: Το «καρφί» του Κούγια, όταν ο Χατζηνικολάου προανήγγειλε τον Λαζόπουλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15