search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 03:00
MENU CLOSE

Το Μουντομπάσκετ έρχεται στην ΕΡΤ

22.05.2023 10:05
mundobasket_new

Αγία Παρασκευή Ατικής – Φιλιππίνες, Ιαπωνία, Ινδονησία ένα… καλάθι δρόμος.

Με άλλα λόγια η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα και θα μεταδώσει απευθείας την διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος μπασκετ, του FIBA Basketball World Cup 2023, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις Φιλιππίνες, στην Ιαπωνία και στην Ινδονησία.

Η κρατική ραδιοτηλεόραση θα προσφέρει ελεύθερα, σε όλους τους φιλάθλους της ελληνικής επικράτειας, συνολικά 22 αγώνες, μεταξύ αυτών όλες τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ομάδας και βεβαίως όλους τους ημιτελικούς και τους τελικούς της κορυφαίας παγκόσμιας μπασκετικής διοργάνωσης.

Με τη συμφωνία που επετεύχθη, εξασφαλίζεται ότι οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν απρόσκοπτα όλη την πορεία της «επίσημης αγαπημένης», σπουδαίες μάχες από τις κορυφαίες ομάδες στη φάση ομίλων, καθώς και τις συναρπαστικές αναμετρήσεις των νοκ άουτ μέχρι και την τελική κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλο αφιέρωμα στο Τρίτο για την ανεπανάληπτη Μαρία Κάλλας

Ενόχληση Χατζηνικολάου: «Συγγνώμη που σας διακόπτω, στο κοντρόλ απευθύνομαι»

Ράνια Τζίμα: Οι ευχές στην κόρη της από τον αέρα του Mega (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38