search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:13
MENU CLOSE

Μπράιαν Τζόνσον: Ο μεγιστάνας που παίρνει αίμα από τον γιο του για να μείνει νέος

23.05.2023 14:51
JOHNSON

Ο Μπράιαν Τζόνσον είναι βγαλμένος από τη σειρά του Netflix «Black Mirror». Ο «τρελός επιστήμονας» όπως τον αποκαλούν που ζει σε χρυσό κλουβί, έχει ψύχωση με τη μακροζωία και θέλει να μείνει για πάντα νέος.

Πιο συγκεκριμένα έχει δηλώσει στο παρελθόν πως «επαναφέρει τον οργανισμό του σε λειτουργία 18χρονου». Ο 45χρονος Μπράιαν Τζόνσον, ο οποίος απέκτησε την περιουσία του γύρω στα 30 όταν πούλησε την εταιρεία του Braintree Payment Solutions στο EBay για 800 εκατομμύρια δολάρια, ισχυρίζεται ότι έχει ήδη αποκτήσει την καρδιά ενός 37χρονου, το δέρμα ενός 28χρονου και τη φυσική κατάσταση ενός 18χρονου.

Ένα νέο στοιχείο που αποκαλύφθηκε πρόσφατα είναι ότι λαμβάνει μεταγγίσεις αίματος από τον 17χρονο γιο του Ταλματζ, σύμφωνα με το Bloomberg. Σε μια κλινική κοντά στο Ντάλας τον περασμένο μήνα, ο Μπράιαν Τζόνσον, ο 70χρονος πατέρας του και ο Τάλματζ εμφανίστηκαν για μια πολύωρη, τριγενή θεραπεία ανταλλαγής αίματος, ανέφερε το πρακτορείο.

Ο προγραμματιστής συνήθως λαμβάνει πλάσμα από έναν ανώνυμο δωρητή, αλλά αυτή τη φορά ο γιος τους παρείχε ένα λίτρο από το αίμα του, το οποίο μετατράπηκε σε μια παρτίδα υγρού πλάσματος και μια άλλη από ερυθρά, λευκά αιμοσφαίρια και αιμοπετάλια.

Στη συνέχεια, ο 45χρονος υποβάλλεται στην ίδια διαδικασία με τον Ταλμάτζ αλλά υπάρχει μια βασική διαφορά: Αφού αποστραγγιστεί το δικό του αίμα, το πλάσμα του Talmage διοχετεύεται στις φλέβες του Τζόνσον, σύμφωνα με το Bloomberg. Ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία, ο πατέρας του Τζόνσον πηγαίνει τελευταίος και δέχεται την ίδια θεραπεία με τον γιο του.

Διαβάστε επίσης:

Τι συμβαίνει στο Μπέλγκοροντ – Ποιοι είναι οι ένοπλοι που επιτέθηκαν στην περιοχή (video)

Τουρκία: Νέα δοκιμαστική εκτόξευση του πυραύλου Tayfun πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα (photos/videos)

Ταϊλάνδη: Επτά νεκροί από κατάρρευση στέγης σε δημοτικό – Τέσσερα παιδιά ανάμεσα στα θύματα (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:12