search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:01
MENU CLOSE

Πένυ Αγοραστού: «Μου είχε περάσει από το μυαλό να πάω σε μοναστήρι» (Videos)

24.05.2023 10:36
peny-agorastoy-new

Με αφορμή τη σειρά «Μαύρο Ρόδο» μέσα από την οποία και συστήθηκε στο ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό, η Πένυ Αγοραστού μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και την πίστη της στον Θεό.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι κατά το παρελθόν της είχε περάσει από το μυαλό να πάει σε μοναστήρι.

«Πιστεύω, πηγαίνω στην εκκλησία, ανάβω το κεράκι μου, τα πάω πολύ καλά με τη θρησκεία. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω στο μοναστήρι. Για λίγο. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω σε μια βδομάδα σε ένα γυναικείο μοναστήρι, να μην έχω κινητό. Να ηρεμήσω. Όταν ξεκίνησε η σειρά, μου είπε η κα Διδασκάλου ότι πήγε και της απάντησα πως θέλω και εγώ. Της ζήτησα να μου πει σε ποιο πήγε για να πάω μετά το τέλος της σειράς» ανέφερε.

Μιλώντας για την επαγγελματική της διαδρομή, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πέρασμά της από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, σχολιάζοντας την τηλεόραση του «σήμερα».

«Έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ στο ALTER. Δεν μου λείπει καθόλου. Βλέπω όλες αυτές τις εκπομπές τώρα και πλήττω, βαριέμαι πάρα πολύ. Τις έχω απομυθοποιήσει, τα έκανα στα 18 μου και πλέον δεν μου αρέσει. Όλα είναι στημένα, τα περισσότερα γίνονται για να γίνει ένας ντόρος. Μου φαίνονται υπερβολικά όλα. Στο ALTER ο καθένας είχε τον ρόλο του. Όταν είσαι ένα νέο παιδί και θες να έχεις δουλειά, μπορείς να πεις στην αρχισυντάκτρια “δεν θέλω να πω κακό λόγο;”. Δεν είναι εύκολο. Αν κάποιος έχει την εμπειρία ή είναι δυνατός σαν χαρακτήρας θα το κάνει. Δεν είναι καθόλου εύκολο» είπε και πρόσθεσε:

«Είναι βαρετό να έχεις μια θετική άποψη σύμφωνα με την τηλεόραση. Αν για παράδειγμα η μαμά μου βλέπει το πρωινό, δεν θα βαρεθεί; Οι εκπομπές στα πρωινά είναι ναι μεν ψυχαγωγικές, αλλά είναι και gossip. Με τσάντισε που δεν μπορούσα να αλλάξω το όλο θέμα με τους ρόλους. Πλέον δεν θα το έκανα, θα έλεγα αυτή είναι η άποψή μου και εάν σας κάνει. Δεν θέλω να μου λέει κάποιος τι να λέω και τι να πιστεύω. Με θύμωσε η τηλεόραση και ακόμα με θυμώνει. Με θυμώνει το να θάβουμε τον άλλον, να κράζουμε και να τα βγάζουμε όλα στη φόρα».

Σχετικά με τη «μετάβασή» της από την κωμωδία στο δράμα με τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο», η ίδια επισημαίνει ότι κατά τη γνώμη της, της ταιριάζουν καλύτερα οι δραματικοί ρόλοι.

«Αφού τελείωσε το θέμα με το ALTER είπα θα το κυνηγήσω αλλιώς το πράγμα. Πήγα, τελείωσα και τη δραματική σχολή. Το ξέρω ότι μου πάει περισσότερο το δράμα και το λέω σε όλους… Ο κόσμος με είχε συνηθίσει εδώ και 5 χρόνια στο ρόλο της ελαφρόμυαλης… Θεωρώ ότι είμαι δραματική και μου αρέσει πιο πολύ από την κωμωδία. Είναι μια ωραία σειρά και ένας πολύ ωραίος ρόλος».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Χαμός ανάμεσα σε Μπάρτζη και Καραγκούνια – «Ξύλο», βρισιές και η ανακοίνωση του Λιανού (Video)

Χοακίν Φίνιξ: Πρωταγωνιστεί πρώτη φορά σε ομοφυλοφιλικό δράμα

Τάσος Παλαντζίδης: Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν δύσκολος άνθρωπος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:59