search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:55
MENU CLOSE

Survivor All Star: Χαμός ανάμεσα σε Μπάρτζη και Καραγκούνια – «Ξύλο», βρισιές και η ανακοίνωση του Λιανού (Video)

24.05.2023 09:23
survivor-symvoylio-new (3)

Το βίαιο επεισόδιο που είχαν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τάκης Καραγκούνιας τέθηκε ως θέμα στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star, με τα αίματα να… ανάβουν για ακόμα μια φορά ανάμεσα σους δυο παίκτες.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, έδωσε τον λόγο στους δύο παίκτες για όσα έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την ασυλία, ωστόσο, οι ίδιοι για ακόμα μια φορά, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους.

«Στην αρχή έδωσα το χέρι στον Τάκη κι αυτός μου έλεγε ότι με κράζεις και δεν σου το δίνω. Με κοιτούσε περίεργα. Ξεκίνησε το παιχνίδι κι όπως θα δείτε στο πρώτο εμπόδιο ξεκίνησαν οι μπουνιές, οι πατητές. Μου τραβούσε τα μαλλιά και συνέχισε να μου τραβά τα πόδια. Μπήκα με τάκλιν για να περάσω το τελευταίο εμπόδιο κι ο Τάκης ούρλιαζε ότι του έσπασα το πόδι. Στην συνέχεια ξεκίνησε να βρίζει σπίτια, οικογένειες και πράγματα πολύ ιερά» είπε ο Μπάρτζης με τον Καραγκούνια να απαντά ως εξής:

«Ώπα Μπάρτζη χαλάρωσε, δεν θα λες ψέματα. Σου είπα ότι είσαι μπιπ και κωλόπαιδο. Χαλάρωσε. Άκουσε κανείς να βρίσω σπίτι; Ο Νίκος θα μπορούσε να κερδίσει το Survivor, αλλά με την συμπεριφορά του δεν μπορεί… Είναι φρικτός ψεύτης»

Ο Γιώργος Λιανός πήρε θέση από την πρώτη στιγμή τουκ καβγά, περνώντας σε μία αυστηρή ανακοίνωση. Ξεκαθάρισε και στους δυο ότι δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές στο Survivor με αποτέλεσμα οι παίκτες να αποβληθούν από το αγώνισμα, έως ότου η παραγωγή αποφασίσει τι θα κάνουν.

Διαβάστε επίσης:

Χοακίν Φίνιξ: Πρωταγωνιστεί πρώτη φορά σε ομοφυλοφιλικό δράμα

Τάσος Παλαντζίδης: Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν δύσκολος άνθρωπος (Video)

Μπρους Γουίλις: Η τρυφερή προσπάθεια που έκανε η 9χρονη κόρη του για να τον βοηθήσει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:53