search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:34
MENU CLOSE

Γιάννης Ζουγανέλης: Στην πρώτη εμφάνιση της κόρης μου με τον Νταλάρα τής είπα να μην πει το επώνυμό της (Video)

25.05.2023 11:24
giannis-zoyganelis-new (2)

Για τη σχέση με την κόρη του, Ελεωνόρα μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στη βοήθεια που της πρόσφερε στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός τόνισε ότι ποτέ δεν έχει σκεφτεί το θέμα της σύγκρισης και με την ίδια λογική μεγάλωσε και την ίδια.

«Ποτέ δεν υπήρξα μπαμπάς που κούνησε το δάχτυλο. Αποδεχόμουν τις επιλογές της κόρης μου. Ενδέχεται να μας δείτε και μαζί επί σκηνής. Μέχρι τώρα το απέφευγα και δεν υπάρχει το θέμα της σύγκρισης. Εγώ δεν το πίστευα ποτέ αυτό. Την κόρη μου τη μεγάλωσα με τη λογική να μη συγκρίνει ποτέ τίποτα» είπε και πρόσθεσε:

«Στην πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση με τον Γιώργο Νταλάρα της είπα μην πεις ότι σε λένε Ζουγανέλη. Με άκουσε σε αυτό και αργότερα με πήρε ο Νταλάρας να μου πει πόσο καλή είναι η κόρη μου».

Ερωτηθείς για τον πρόσφατο χωρισμό της κόρης του, ο Γιάννης Ζουγανέλης, εξέφρασε την ενόχλησή του όταν του γίνονται τέτοιες ερωτήσεις, επισημαίνοντας ότι έρχεται σε δύσκολη θέση όταν καλείται ο ίδιος να απαντήσει για την προσωπική της ζωή.

«Έχω έρθει σε δύσκολη θέση με αυτά που με ρωτάνε για την προσωπική της ζωή. Αφού δεν ασχολούμαι εγώ με την προσωπική της ζωή, πώς μπορώ να μιλώ γι’ αυτή δημόσια;» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Πατρίκιος Κωστής: Από ηθοποιός έγινε δάσκαλος σε Δημοτικό σχολείο! (Video)

Τομ Κρουζ: «Προχώρησε σε κάποιες κινήσεις για να κερδίσει την καρδιά της Σακίρα»

Survivor All Star: Το βίαιο επεισόδιο και η απόφαση της παραγωγής για τον Καραγκούνια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31