search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:18
MENU CLOSE

Πατρίκιος Κωστής: Από ηθοποιός έγινε δάσκαλος σε Δημοτικό σχολείο! (Video)

25.05.2023 10:36
patrikios-kostis-new

Για την αλλαγή στην επαγγελματική του καριέρα μίλησε ο Πατρίκιος Κωστής, καθώς τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης.

Ο ηθοποιός που το ευρύ κοινό γνώρισε ως τον…. ψηλό του «Παρά Πέντε», είναι πλέον δάσκαλος στο Δημοτικό σχολείο!

Καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και την Τζένης Μελιτά, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς στο νέο του επάγγελμα.

«Ήταν πολύ δύσκολο στην καραντίνα με την τηλεργασία στα σχολεία. Εγώ τότε είχα την πρώτη τάξη του δημοτικού, το οποίο είναι πολύ δύσκολο γιατί εκεί βάζεις και τους γονείς μέσα θέλοντας και μη. Λειτούργησε πάρα πολύ το ότι το πιστέψαμε, ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να προσεγγίσουμε τα παιδιά και να είμαστε μαζί με τα παιδιά» είπε και πρόσθεσε:

«Πολλές εργατοώρες προσωπικής δουλειάς. Δηλαδή το ότι μπορεί κάποιος δάσκαλος να μην ξέρει τόσο καλά το ίντερνετ, έπρεπε μετά το κλείσιμο του μαθήματος χαιρετώντας τα παιδιά του να κάτσει και να δουλέψει πράγματα. Επίσης, ο τρόπος εκφοράς του λόγου αλλάζει γιατί δεν είσαι μέσα στην τάξη και δεν έχεις αυτό το δια ζώσης, αλλά έχεις το από μακριά. Οπότε όλο αυτό πρέπει να το διαφοροποιήσεις».

Διαβάστε επίσης:

Τομ Κρουζ: «Προχώρησε σε κάποιες κινήσεις για να κερδίσει την καρδιά της Σακίρα»

Survivor All Star: Το βίαιο επεισόδιο και η απόφαση της παραγωγής για τον Καραγκούνια (Video)

Σιλβέστερ Σταλόνε: Πώς «εκφοβίζει» τα αγόρια που του παρουσιάζουν οι κόρες του (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:14