search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:54
MENU CLOSE

Υποψήφια του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» μπέρδεψε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον πατέρα της Νίκο (video)

25.05.2023 12:03
plefsi-eleutherias

Σε σύγχυση βρισκόταν υποψήφια βουλευτής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» σε τηλεοπτική εκπομπή καθώς δεν μπορούσε να απαντήσει σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων που αφορούσε στο πρόγραμμα του κόμματος με το οποίο κατεβαίνει.

Η Άννα Κοντογιάννη, που ήταν πρώτη σε σταυρούς με το κόμμα της, ήταν καλεσμένη στις ειδήσεις του Astra tv.

Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε για το προγραμματικό της σχέδιο για τη Μαγνησία εκείνη κοιτούσε αμήχανη τα χαρτιά της και προσπαθούσε να βρει σε αυτά κάποιο στοιχείο. Ο παρουσιαστής προσπαθούσε να συγκρατήσει το γέλιο του.

«Εεε, στη Μαγνησία ακόμη δεν έχουμε κάνει πρόγραμμα για την Μαγνησία. Έχουμε ακόμη ένα μήνα» είπε πριν κάνει ένα σοβαρό λάθος, αναφερόμενη στον πατέρα της προέδρου, Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Μπορεί να σας πουν άλλοι που είναι περισσότερα χρόνια με την Πλεύση Ελευθερίας και τον κύριο Κωνσταντόπουλο».

Στην ερώτηση του παρουσιαστή για το αν έχει καταλάβει ότι υπάρχει πιθανότητα να εκλεγεί εκείνη αποκρίθηκε: «Όχι δεν το έχω συνειδητοποιήσει».

Στο κλείσιμο η κυρία Κοντογιάννη, προέβη και σε μια αποκάλυψη όταν ο παρουσιαστής της είπε πως θα μπορούσε να εκπροσωπεί τη Μαγνησία και τη χώρα στο εξωτερικό ως ευρωβουλευτής, η υποψήφια μπέρδεψε τους Ευρωβουλευτές με τους υποψήφιους στο Επικρατείας και αποκάλυψε πως εκεί είναι υποψήφιος ο σύζυγός της.

Το απόσπασμα μετά το 40:30.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Τσίπρας: Έχουμε δεχτεί συντριπτική ήττα – Άστοχες οι δηλώσεις κάποιων στελεχών (video)

Κασιδιάρης: Στις 25 Ιουνίου θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών με τους «Έλληνες»

Βίτσας: «Και ο Τσίπρας έχει ευθύνη για το αποτέλεσμα» – Η «μπηχτή» στον Παπαδημούλη (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:52