search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:49
MENU CLOSE

Νανά Παλαιτσάκη: «Θεωρούσα τον Λιάγκα σεξιστή – Ήταν λάθος που η Σκορδά πήγε στον ΣΚΑΪ» (Video)

25.05.2023 12:06
nana-palaitsaki-new

Για τα πρόσωπα της τηλεόρασης μίλησε η Νανά Παλαιτσάκη, σχολιάζοντας το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην δική της πορεία, τονίζοντας ότι αγωνίστηκε πολύ προκειμένου να αποδείξει ότι εμφάνισή της δεν ήταν ο μόνος λόγος που ήταν στην τηλεόραση.

«Έδωσα μεγάλη μάχη για να αποδείξω ότι η εμφάνιση μου δεν ήταν η αιτία που ήμουν στην τηλεόραση. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχω καμία τηλεοπτική πρόταση» είπε συγκεκριμένα, ενώ αναφερόμενη στα τηλεοπτικά πρόσωπα τόνισε:

«Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μου αρέσει, έχει προσωπικότητα. Θα έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι του Γιώργου Καράβα να τον ”γειώσουν” για το δικό του καλό. Υπάρχουν και άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση που είναι χειρότεροι από τον Γιώργο Καράβα. Η ”επιβίωση” στην τηλεόραση δεν έχει να κάνει μόνο με το ταλέντο. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορεί να αποσυρθεί από την τηλεόραση και δεν χρειάζεται γιατί έχει δουλέψει σκληρά.

Για τον Γιώργο Λιάγκα έχω γράψει πολλές κριτικές, παλιότερα τον θεωρούσα σεξιστή και άξεστο, ήταν λάθος που η Φαίη Σκορδά πήγε στον Σκάι, είναι ένα κανάλι ενημέρωσης. Η Φαίη Σκορδά δεν ηγείται της ομάδας αλλά την ακολουθεί, έχει μείνει πίσω. Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πολύ καλά που έμεινε πίσω για να κάνει το παιδάκι της.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι εξαιρετικός ως ”κουμπάρος” της Ελεονώρας Μελέτη. Γελάω πολύ με τον Νίκο Μουτσινά, θα μου λείψει από την τηλεόραση, έχει πολύ ταλέντο».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ζουγανέλης: Στην πρώτη εμφάνιση της κόρης μου με τον Νταλάρα τής είπα να μην πει το επώνυμό της (Video)

Πατρίκιος Κωστής: Από ηθοποιός έγινε δάσκαλος σε Δημοτικό σχολείο! (Video)

Τομ Κρουζ: «Προχώρησε σε κάποιες κινήσεις για να κερδίσει την καρδιά της Σακίρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42