search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:08
MENU CLOSE

Τίνα Τέρνερ: Στη δημοσιότητα τα αίτια του θανάτου της

25.05.2023 20:56
tina turner

Τα αίτια του θανάτου της θρυλικής Τίνα Τέρνερ ανακοίνωσαν εκπρόσωποι της τραγουδίστριας, μία ημέρα μετά τον θάνατό της σε ηλικία 83 ετών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η καλλιτέχνιδα «έφυγε» από φυσικά αίτια, παρά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας που την ταλάνιζαν για χρόνια. Είναι γνωστό, πως η Τέρνερ είχε δώσει σκληρή μάχη με τον καρκίνο του εντέρου, ενώ υπέφερε και από υψηλή αρτηριακή πίεση για πάνω από τέσσερις δεκαετίες.

Η Τίνα Τέρνερ, η συγκλονιστική τραγουδίστρια της σόουλ, της οποίας η χαρακτηριστική φωνή, ο σεξουαλικός μαγνητισμός και η εκρηκτική ενέργεια την έκαναν μια αξέχαστη ερμηνεύτρια και μια από τις πιο επιτυχημένες δισκογραφικές καλλιτέχνιδες όλων των εποχών, πέθανε την Τετάρτη στο σπίτι της στο Κούσναχτ της Ελβετίας, κοντά στη Ζυρίχη. Ήταν 83 ετών.

Ο εκπρόσωπός της Μπέρναρντ Ντόχερτι έκανε γνωστό τον θάνατό της με ανακοίνωσή του. 

«Η Τίνα Τέρνερ, η “βασίλισσα του Rock’n Roll” έφυγε σήμερα ειρηνικά, σε ηλικία 83 ετών, καθώς έδινε μάχη για την υγεία της εδώ και χρόνια. Πέθανε στο σπίτι της στο Küsnacht κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Ακτιβίστριες έκλεψαν αρνιά από τη φάρμα του Βασιλιά Καρόλου (photos/video)

Μαντλίν ΜακΚάν: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες – Τα στοιχεία θα δοθούν στις γερμανικές αρχές

Συναγερμός στο Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην πύλη της Ντάουνινγκ Στριτ – Βίντεο ντοκουμέντο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:08