search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:04
MENU CLOSE

Tina Turner: Ο πλανήτης αποχαιρετά τη «βασίλισσα του ροκ» – Από τον Τζάγκερ και τον Ομπάμα ως τη NASA και τη Νταϊάνα Ρος (photos)

25.05.2023 12:04
tina-turner-mick-jagger

Η Tina Turner, μία από τις εμβληματικότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής πέθανε την Τετάρτη, στα 83 της χρόνια, αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο κενό.

Ο θάνατος της «βασίλισσας του Rock ‘n’ Roll» σκόρπισε θλίψη στους φαν της, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ηχηρά ονόματα της μουσικής και όχι μόνο.

Από τον Μικ Τζάγκερ και το επίσημο account του Ντέιβιντ Μπόουι, μέχρι τον Μπαράκ Ομπάμα και τη NASA, τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα κατέκλυσαν τα social media, αποδεικνύοντας, ακόμη και σε όσους δεν την ήξεραν, την τεράστια επιρροή που άσκησε στη μουσική.

Δείτε μερικά από τα συγκινητικά «αντίο» στη γυναίκα που αποτέλεσε έμπνευση, όχι μόνο ως καλλιτέχνης, αλλά και ως επιβιώσασα από την κακοποιητική σχέση με τον άντρα της, Άικ, και τους θανάτους των παιδιών της:

Διαβάστε επίσης:

Τίνα Τέρνερ: Οι αλλαγές σπιτιών, ο βουδισμός και η υποβοηθούμενη αυτοκτονία (photos/video)

Τίνα Τέρνερ: Όταν εμφανίστηκε στην Αθήνα, στο κατάμεστο γήπεδο της ΑΕΚ (Videos)

Τίνα Τέρνερ: 10 αγαπημένα τραγούδια της εμβληματικής τραγουδίστριας (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:02