search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:44
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ανάρτηση στο Instagram για την επανασύνδεση με τη μητέρα της «Σε αγαπώ τόσο πολύ»

26.05.2023 11:09
BRITNEY SPEARS

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συναντήθηκε μετά από χρόνια με τη μητέρα της κι ήταν πολύ ενθουσιασμένη.

Η αναγκαστική κηδεμονία της από τον πατέρα της, την είχε αποξενώσει από την οικογένειά της και η σχέση της με όλους ήταν τεταμένη. Μάλιστα στο παρελθόν είχε κατηγορήσει τη μητέρα της για προδοσία.

Όλα αυτά όπως φαίνεται ανήκουν στο παρελθόν, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του TMΖ, η Λιν Σπίαρς έφτασε στο αεροδρόμιο του Λος ‘Αντζελες και μεταφέρθηκε στο σπίτι του φίλου και μάνατζερ της τραγουδίστριας, Κέιντ Χάντσον. Έπειτα, με ένα uber έφτασε στο σπίτι της κόρης της, όπου παρέμεινε για περίπου 30 λεπτά. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο σύζυγος της σταρ, Σαμ Ασγκάρι.

Η ποπ τραγουδίστρια ήξερε ότι θα την επισκεφτεί η μητέρα της απλά δεν ήξερε το πότε. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του ΤΜΖ οι σχέσεις μάνας και κόρης έχουν εξομαλυνθεί αρκετά.

Η Λιν αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα για συμφιλίωση έχοντας «δεσμευτεί να επανορθώσει με την κόρη της».

Ενθουσιασμένη που συνάντησε τη μητέρα της, μετά από τόσα χρόνια, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και στη λεζάντα έγραψε:

«Η γλυκιά μου μαμά εμφανίστηκε στην πόρτα μου χθες, μετά από 3 χρόνια… έχει περάσει τόσος καιρός … με την οικογένεια υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν … αλλά ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές!!! Και αφού μπόρεσα να επικοινωνήσω όσα κράτησα για πάρα πολύ καιρό, νιώθω τόσο ευλογημένη που μπορέσαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα ΣΩΣΤΑ !!! Σε αγαπώ τόσο πολύ !!! Πςςςςς… Είμαι τόσο ευλογημένη που μπορούμε να πιούμε καφέ μαζί μετά από 14 χρόνια!!! Πάμε για ψώνια μετά!!!»

Διαβάστε επίσης:

Κλέλια Ρένεση κατά Λιάγκα: «Έλλειψη βασικής δημοσιογραφικής ηθικής» (Video)

Σάρον Στόουν: Η σταρ του «Βασικού Ενστίκτου» με μπικίνι στα 65

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας – Τι είπε φεύγοντας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41