search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:12
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συναντήθηκε μετά από χρόνια με τη μητέρα της

25.05.2023 21:39
britney-new

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η μητέρα της Λιν συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από χρόνια στο σπίτι της τραγουδίστριας στη Νότια Καλιφόρνια.

Η συνάντηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και της μητέρας της έρχεται μετά από χρόνια έντονων διαφωνιών και εντάσεων ανάμεσά τους.

Η τραγουδίστρια και η μητέρα της είχαν «σκοτωθεί» με αφορμή την 13χρονη κηδεμονία της σταρ από τον πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς, η οποία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021 μετά από απόφαση δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε μιλήσει στο παρελθόν σε ΜΜΕ των ΗΠΑ για «προδοσία» της μητέρας της καθώς και της υπόλοιπης οικογένειάς της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMΖ, η Λιν Σπίαρς έφτασε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες των ΗΠΑ και μεταφέρθηκε στο σπίτι του προσωπικού φίλου και μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Cade Hudson.

Ο πάγος μεταξύ μητέρας και κόρης έχει αρχίσει να λιώνει σύμφωνα με το ρεπορτάζ με την μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα για συμφιλίωση έχοντας «δεσμευτεί να επανορθώσει με την κόρη της».

Διαβάστε επίσης:

Τάκης Ζαχαράτος: Η Μαρινέλλα είναι πάντα εκεί για μένα (Video)

Σακίρα: Υπάρχει ειδύλλιο με τον Τζίμι Μπάτλερ των Μαϊάμι Χιτ;

Τίνα Τέρνερ: Πώς ο Ντέιβιντ Μπόουι έσωσε την καριέρα της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:12