search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:29
MENU CLOSE

Σακίρα: Υπάρχει ειδύλλιο με τον Τζίμι Μπάτλερ των Μαϊάμι Χιτ;

25.05.2023 17:57
sakira-new

Μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ η Σακίρα μετακόμισε στις ΗΠΑ, ενώ οι δημοσιογράφοι υποστήριξαν ότι υπήρξε φλερτ ανάμεσα στην ίδια και τον Τομ Κρουζ.

Ωστόσο, η εφημερίδα The Sun αναφέρει ότι η Σακίρα ψάχνει τον νέο σύντροφο της και έχει βάλει «στο μάτι» τον Τζίμι Μπάτλερ.

Την περασμένη Κυριακή η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Μαϊάμι Χιτ εναντίον των Μπόστον Σέλτικς.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν ότι ακολούθησαν ο ένας τον άλλον στο Instagram. Αυτό προκάλεσε ερωτήματα αφού η Σακίρα ακολουθεί ελάχιστους ανθρώπους στον λογαριασμό της.

Βέβαια δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον αθλητή, ο οποίος φέρεται να είναι σε σχέση με το μοντέλο Κέιτλιν Νόβακ.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξεκαθαρίζει για την «κόντρα» του με τον Θανάση Πάτρα (Video)Ανδρέας

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα στον άερα της εκπομπής – «Ήθελα να φύγω αλλά εντάξει» (Video)

Τίνα Τέρνερ: Πώς ο Ντέιβιντ Μπόουι έσωσε την καριέρα της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:26