search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:39
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξεκαθαρίζει για την «κόντρα» του με τον Θανάση Πάτρα (Video)

25.05.2023 14:49
mikroytsikos-patras-new

Στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου στον Alpha το 2007 από τον Ανδρέα Μικρούτσικο αναφέρθηκαν στο “Super Κατερίνα”, αλλά και το παρασκήνιο που υπήρξε τότε πίσω από την αντικατάσταση του Θανάση Πάτρα.

Ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει σαφές ότι έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να μείνει στον σταθμό ο Θανάσης Πάτρας, ωστόσο, δέχτηκε εν τέλει να παρουσιάσει την εκπομπή προκειμένου να στηρίξει την πρώην σύζυγό του, Δήμητρα Ρουμπέση.

«Με κάλεσαν από τον Alpha και μου ζήτησαν να κάνω την εκπομπή. Αρνήθηκα, γιατί είπα ότι ο Θανάσης είναι αρκετός και ικανός για την εκπομπή. Έκαναν μία σύσκεψη και μου είπαν ότι ούτως ή άλλως η εκπομπή θα σταματούσε.

Ο Θανάσης είχε ψυχρανθεί. Εγώ έδωσα μάχη να μείνει στο κανάλι. Και αν δεν είχαν έρθει δύο καινούργιοι διευθυντές, θα την πετύχαινα τη μάχη. Εγώ δεν είχα ανάγκη να κάνω κάτι τέτοιο.

Με ξαναφώναξαν και μου είπαν ότι η εκπομπή θα σταματούσε και ότι θα την έδιναν εξ ολοκλήρου στη Δήμητρα (Ρουμπέση). Εγώ ήθελα να τη στηρίξω τηλεοπτικά και για να κάνουμε και πλάκα είπαμε την εκπομπή: Αυτός μας έλειπε.

Βγήκα στην πρώτη εκπομπή και το εξήγησα. Έκτοτε μου κήρυξε πόλεμο, έβγαινε και έλεγε ότι του πήρα την εκπομπή. Δεν θα αλλάξω γνώμη, τον έχω φιλοξενήσει κιόλας με τη γυναίκα του, είναι μια χαρά. Έπρεπε όμως να ξέρει τη δική μου ποιότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Αποστολόπουλος για Χαρούλα Αλεξίου: «Βλέπω τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας να κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό» (Video)

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα στον άερα της εκπομπής – «Ήθελα να φύγω αλλά εντάξει» (Video)

Νανά Παλαιτσάκη: «Θεωρούσα τον Λιάγκα σεξιστή – Ήταν λάθος που η Σκορδά πήγε στον ΣΚΑΪ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38