search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:26
MENU CLOSE

Αποστολόπουλος για Χαρούλα Αλεξίου: «Βλέπω τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας να κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό» (Video)

25.05.2023 14:11
aleksioy-apostolopoylos-new

Στις διάφορες αιχμηρές δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα αναφέρθηκε ο Νίκος Αποστολόπουλος, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, επισημαίνοντας ότι αν κάποιος τον έχει παρεξηγήσει γι’ αυτό, είναι ο κόσμος της τηλεόρασης και σε καμιά περίπτωση, ο κόσμος έξω από αυτήν.

«Παρεξηγήθηκα για κάποιες δηλώσεις μου από τον κόσμο της τηλεόρασης, όχι από τον κόσμο που με ακούει και με αγαπάει. Ξέρεις τι λέει ένας φίλος μου; Κανείς δε μπορεί να ξεφτιλιστεί εάν δεν το θέλει ο ίδιος. Όλοι αυτοί που ξεκατινιάζονται το θέλουν οι ίδιοι. Δεν τις κάνω από ανάγκη αυτές τις δηλώσεις. Μόνο τον Θεό έχω ανάγκη. Όλο αυτό το background που έχω μου επιτρέπει να κάνω τις δηλώσεις που κάνω και να λέω τη γνώμη μου» είπε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Χαρούλα Αλεξίου η οποία μετά το τραγούδι επέλεξε να δοκιμαστεί και στην υποκριτική.

«Βλέπω πολλά ευτράπελα. Βλέπω τη Χαρούλα Αλεξίου, τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας μαζί με τη Μαρινέλλα, που ήταν η λατρεία μου και ζούσαμε μαζί στο Παρίσι, να κάνει αυτή τη στιγμή την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό Θέατρο.

Η υστεροφημία της Αλεξίου στο κεφάλι μου πριν πεθάνω τι θα λέει; Έχει υποκριτικό ταλέντο; Ας μην πω περαιτέρω» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα στον άερα της εκπομπής – «Ήθελα να φύγω αλλά εντάξει» (Video)

Νανά Παλαιτσάκη: «Θεωρούσα τον Λιάγκα σεξιστή – Ήταν λάθος που η Σκορδά πήγε στον ΣΚΑΪ» (Video)

Γιάννης Ζουγανέλης: Στην πρώτη εμφάνιση της κόρης μου με τον Νταλάρα τής είπα να μην πει το επώνυμό της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:26