search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:08
MENU CLOSE

Στην κορυφή της τηλεθέασης ξανά η «Γη της ελιάς»

26.05.2023 19:33
gi tis elias098-new

Με σύντομο διάλλειμα θα μπορούσε να παρομοιαστεί η προχθεσινή πρωτιά της σειράς «Σασμός». Την Πέμπτη επανήλθε στην κορυφαία θέση των τηλεπροτιμήσεων η «Γή της ελιάς». Πάντως από τη μια μέρα στην άλλη και οι δύο σειρές βελτίωσαν τις τηλεθεαματικότητες τους.

Λίγο ψηλότερα επίσης κινήθηκε ο δείκτης τηλεθέασης της Nielsen και για την σειρά «Μαύρο ρόδο» του Mega. Δεν συνέβη κάτι ανάλογο και για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha, η οποία ναι μεν ήταν στην 10άδα με τις καλύτερες εκπομπές της προηγούμενης ημέρας, όμως πλασαρίστηκε στην ένατη θέση από την έκτη που ήταν την Τρίτη. Ο δείκτης τηλεθέασης υποχώρησε κατά 0,9% και…κατηφόρισε στο 4,4% για τη σειρά του Alpha χθες βράδυ.

Στο τέταρτο σκαλοπάτι της κλίμακας με τα δημοφιλέστερα της ημέρας η αστυνομικοκοινωνική σειρά εποχής «Ο παράδεισος των κυριών» που είχε ίδια ακριβώς τηλεθέαση με το προχθεσινό επεισόδιο αλλά με 4.000 τηλεθεατές λιγότερους από την Τρίτη, οι οποίοι πάντως δεν έκαναν την διαφορά.

Στην θέση του παράμεινε και το «Survivor all star». Αλλά στην περίπτωση του ο δείκτης τηλεθέασης κινήθηκε πτωτικά κατά 0,4%, ποσοστό που «μεταφράζεται» με σχεδόν 40.000 τηλεθεατές λιγότερους από εκείνους της Τρίτης.

Με βελτιωμένη απόδοση το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», το οποίο ανέβηκε στην έκτη θέση. Βελτίωση στην κατάταξη του και το καθημερινό «Έρωτας φυγάς» έχοντας προσθέσει 0,3% στην απόδοση του.

Το «Live news» ήταν ξανά στην δεκάδα, αλλά με πτωτική τάση η οποία το έφερε στην τελευταία θέση της λίστας με τα δημοφιλέστερα προγράμματα της περασμένης ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Κλείνει η «ψαλίδα» τηλεθέασης ανάμεσα σε Mega και Alpha

Action 24: Αρχίζουν τα ταξίδια στην εκπομπή «Εεε ρε κόσμε»

«Οι Προδότες»: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας ξεναγεί στην έπαυλη του τηλεπαιχνιδιού στρατηγικής (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48