search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41
MENU CLOSE

«Γιατί ξινίζετε;» – Ένταση στον αέρα του Mega με Δούρου, Πέτσα (Video)

28.05.2023 10:43
petsas_dourou

Ένταση επικράτησε το πρωί της Κυριακής στον αέρα του Mega ανάμεσα στη Ρένα Δούρου και τον Στέλιο Πέτσα, με αφορμή τη σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και και τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε πως «στις 25 Ιουνίου θα έχουμε κυβέρνηση», εκφράζοντας την άποψη «πως δεν θα υπάρξουν τρίτες κάλπες». Οι παρουσιαστές της εκπομπής του υπενθύμισαν πως μια μέρα νωρίτερα ο κ. Βορίδης ανέφερε πως «αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία υποχρεωτικά θα πάμε σε τρίτες κάλπες».

«Νομίζω το καθοριστικό είναι ο κόσμος που ψήφισε στις 21 Μαΐου να μη θεωρήσουν ότι όλα έχουν κριθεί. Η κάλπη θα ανοίξει το πρωί της 25ης Ιουνίου και θα ξαναγεμίσει το βράδυ», δήλωσε.

«Θα πρέπει να υπάρξει συμμετοχή, να ξαναδούμε αυτά τα ποσοστά να πηγαίνουν στην κάλπη και εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε συντριπτικές αλλαγές στα ποσοστά αυτά, αλλά βλέπω ότι υπάρχει ζήτημα αποσυσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να ευνοήσει άλλους πολιτικούς χώρους».

Στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία που θα εξασφαλίσει μία ισχυρή κυβέρνηση στο τιμόνι της χώρας, επισήμανε.

«Δεν θα πάμε στη μάχη με το να σας κάνω εγώ προβλέψεις»

Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο» χρειάστηκε να παρέμβουν αρκετές φορές για να κατευνάσουν τα πνεύματα, κυρίως μετά την τοποθέτηση της Ρένας Δούρου για αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ζητήματα υγείας και όχι μόνο.

«Δεν θα διαφωνήσω με τα στοιχεία, αλλά η κάλπη μίλησε διαφορετικά», ανέφερε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

«Δεν θα πάμε στη μάχη με το να σας κάνω εγώ προβλέψεις σήμερα. Θα πάμε με την ανασύνταξη που έχει σαλπίσει ο Αλέξης Τσίπρας και με την αναδιάταξη», απάντησε η Ρένα Δούρου.

Στη συνέχεια, ο Ντίνος Σιωμόπουλος τη ρώτησε: «Το μήνυμά σας είναι μήνυμα νίκης. Άρα, πάτε για να κερδίσετε τις εκλογές;».

«Κοιτάξτε εδώ έρχονται στελέχη της ΝΔ και λένε ότι οι κάλπες είναι άδειες. Γιατί ξινίζετε;» είπε η Ρένα Δούρου.

«Δεν ξινίζω, μία ερώτηση σας έκανα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Σήμερα η ορκωμοσία των «300» της νέας Βουλής

Εκλογές 2023: Πρόσωπα έκπληξη στη νέα Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Νικητής και το ΠΑΣΟΚ» στις εκλογές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41