search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:30
MENU CLOSE

Σκέρτσος: «Ο Ανδρουλάκης θέλει να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ»

28.05.2023 16:00
SKERTSOS

Την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Άκη Σκέρτσου, προκάλεσε η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

«Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε σήμερα ότι το μόνο που θέλει είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Ίδιο λεξιλόγιο, ίδια στείρα αντιπολίτευση του “όχι σε όλα και ναι στο τίποτα”, ίδια επικίνδυνη επιπολαιότητα με μη κοστολογημένο οικονομικό πρόγραμμα, ίδιο έλλειμμα ευθύνης απέναντι στην ανάγκη ο τόπος να αποκτήσει σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Παράλληλα, ο Άκης Σκέρτσος υπογράμμισε ότι οδεύουμε σε δεύτερες εκλογές λόγω της απλής αναλογικής του ΣΥΡΙΖΑ και για να υπάρξει κυβέρνηση, «όχι για να λύσει τα προβλήματά της η αντιπολίτευση και το κομματικό σύστημα».

«Οι πολίτες που αγαπούν την ευθύνη και επιζητούν μια ισχυρή Ελλάδα θα ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να πάει την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και τους νεοεκλεγέντες βουλευτές του άσκησε δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Έχει το θράσος η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κατηγορούν για κομματοκρατία και παλαιοκομματισμό  την Παράταξη που δημιούργησε το ΑΣΕΠ, την διαύγεια, το opengov. Αυτοί που διόρισαν χιλιάδες γαλάζια παιδιά. Έλεος κ. Μητσοτάκη. Έχει μνήμη ο ελληνικός λαός. Ξέχασα ο ελληνικός λαός ότι έδωσες κ. Μητσοτακη 10 δισ σε απευθείας αναθέσεις γέμισαν το κράτος με περισσότερους μετακλητούς ακόμα και από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και διόρισαν τα γαλάζια παιδιά σε δημόσιους οργανισμούς και νοσοκομεία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Υπουργικό συμβούλιο: Οι προτεραιότητες της υπηρεσιακής κυβέρνησης

Κύθηρα: H απάντηση του υπουργείο Ναυτιλίας για το τουρκικό αλιευτικό

Άκης Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι δεν πήρε το μήνυμα της κάλπης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:29