search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:52
MENU CLOSE

Μικρή Γοργόνα: Έσπασε τo Box Office από την πρώτη μέρα προβολής (video/photo)

29.05.2023 10:26
MIKRI-GORGONA

H Μικρή Γοργόνα αγγίζει τη κορυφή του Box Office με την Χάλι Μπέιλι να δικαιώνεται έπειτα από τη θύελλα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε εξαιτίας του ότι είναι Αφροαμερικανή.

Τα ποσά που εισέπραξε μόλις από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε ζαλίζουν. Το ποσό των 38 εκατομμυρίων δολαρίων εισέπραξε μόνο την ημέρα της πρεμιέρας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η «Μικρή Γοργόνα» αναμένεται να γίνει η τρίτη ταινία με τα μεγαλύτερα έσοδα για το Σαββατοκύριακο Memorial Day. Το συνολικό ποσό προβλέπεται σε περίπου 104 εκατ. δολάρια για την περίοδο από την Παρασκευή έως την Κυριακή και περίπου 120-130 εκατομμύρια δολάρια για το τετραήμερο.

Πρόκειται για την πρώτη live action εκδοχή της Μικρής Γοργόνας του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η νέα ταινία απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους ενώ η ερμηνία της Χάλι Μπέιλι ως Άριελ απέσπασε καλές κριτικές. Επιπλέον μάγεψε με το εμβληματικό τραγούδι «Part of Your World», το οποίο έγραψε ο βραβευμένος με Όσκαρ και συνθέτης του πρωτότυπου, Άλαν Μένκεν.

Διαβάστε επίσης:

OSCAR συνεργασίας ANT1 και MEGA για την παραγωγή οπτικοακουστικού περιεχομένου

«H Γη της Ελιάς»: Όσα θα δούμε την προσεχή εβδομάδα

Επεισόδιο του Δημήτρη Χατζηγεωργίου με οπαδούς του Περιστερίου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:50