search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:20
MENU CLOSE

Mitsi Var: Όταν ο «Ανδρουλάκης» ανακοίνωσε το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στον «Ανδρέα Παπανδρέου» (video)

29.05.2023 14:24
mitsikostas_pasok_2905_1200-700_new

Τους πανηγυρισμούς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, για το 11,46% του κόμματός του στις εκλογές της 21ης Μαΐου, σχολίασε μέσω της εκπομπής του «Mitsi Var» ο Γιώργος Μητσικώστας.

Ο Μητσικώστας «έστησε» έναν διάλογο ανάμεσα στον «Νίκο Ανδρουλάκη» και τον «Ανδρέα Παπανδρέου», με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώνει στον πρώην πρωθυπουργό και ιστορικό ηγέτη του κόμματος τα αποτελέσματα της 21ης Μαΐου.

Ο «Ανδρέας Παπανδρέου» περίμενε ένα ποσοστό της τάξης του 70% και έτσι όταν άκουσε από τον «Νίκο Ανδρουλάκη» το 11% σχολίασε δηκτικά: «Πανηγύριζες το 11% βρε άτιμε. Γι’ αυτό έτριζαν τα κόκαλά μου την Κυριακή το βράδυ και εγώ νόμιζα ότι πλευριτώθηκα επειδή είχε αφήσει ανοιχτά τα παράθυρα ο Τσοβολας».

«Δεν είναι καλό νούμερο το 11;» ρώτησε με αγωνία ο «Ανδρουλάκης», με τον «Ανδρέα Παπανδρέου» να του απαντά: «Για λιπαρά σε γιαούρτι μετά το βραδινό στιφάδο, ναι, για το ΠΑΣΟΚ, όχι».

Στο άκουσμα της δικαιολογίας περί δύσκολης συγκυρίας, ο «Ανδρέας Παπανδρέου» είπε: «11% θα έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου αν κατέβαζε ψηφοδέλτιο μόνο στο Άνω Κουφονήσι».

Από το σκετσάκι δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στον Γιώργο Παπανδρέου, με τον «Ανδρέα Παπανδρέου» να σχολιάζει: «Μόνο κάποιος που άλλάξε αλυσίδα εν κινήσει στο ποδήλατο θα μπορούσε να πανηγυρίζει τρίτη θέση και 11%».

@elganador_75_ Ο Ανδρουλακης Ανακοινωνει Το Ποσοστο Του ΠΑΣΟΚ Στον Ανδρεα Παπανδρεου 😂🤣😂🤣 #elganador75 #mitsikostas #fy #fyp #fp #foru #fypage #foryoupage❤️❤️ #foryoupageofficiall #foryoupage #funny #funnyvideos #viral #viralvideo #tiktok #tiktokgreece #tiktokviral #greece #greecetiktok #greek #greektiktok #fun #humor #smile ♬ πρωτότυπος ήχος – 👑𝕰𝖑 𝕲𝖆𝖓𝖆𝖉𝖔𝖗👑

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Τρέμη: Χωρισμός μετά από 12 χρόνια γάμου για τη δημοσιογράφο

Netflix: Η σειρά «The Witcher» ανανεώνεται για 5η σεζόν

Τεχνητή Νοημοσύνη: Τη δημιούργησαν και τώρα ανησυχούν για την… ανεξέλεγκτη ανάπτυξή της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:19