search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:25
MENU CLOSE

Συναγερμός στον Πύργο: Εξαφανίστηκε 2χρονο κοριτσάκι

29.05.2023 19:42
patris1
patrisnews

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός ανήλικου κοριτσιού Ρομά μόλις δύο ετών, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν κοντά σε αρδευτικό κανάλι.

Στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής, ενώ αναμένεται η συνεισφορά δυτών από την Πάτρα, όπως μεταδίδει το patrisnews.

Σύμφωνα με το ilialive οι γονείς του ενημέρωσαν την Αστυνομία πως το παιδάκι χάθηκε ενώ βρισκόταν δίπλα στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του ΓΟΕΒ Αλφειού – Πηνειού.

Οι Αρχές φοβούνται πως το κοριτσάκι είναι πολύ πιθανό να έπεσε μέσα στον κεντρικό αρδευτικό αύλακα του ΓΟΕΒ και αναμένεται η συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ με βάρκα για έρευνα μέσα στο νερό, αν και έχει δοθεί εντολή να σταματήσει η ροή από το φράγμα του Αλφειού για να διευκολυνθεί το έργο των Αρχών.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, του Α.Τ Πύργου, της Ασφάλειας Πύργου και άλλων υπηρεσιών, μαζί με τους πυροσβέστες ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή σε καναλέτα, αύλακες, χωράφια για τον εντοπισμό του παιδιού.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ποινική δίωξη στα στελέχη του ΟΣΕ

Θεσσαλονίκη: Τι λέει η μητέρα της 39χρονης που δαγκώθηκε από οχιά

Η απάντηση του καρδιοχειρουργού για τους θανάτους παιδιών: «Έχω χαλάσει την πιάτσα, είναι θέμα εκδίκησης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:24