search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:29
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: Νίκησαν αυτοί που βλέπουν την Ελλάδα ενωμένη και φωτεινή

30.05.2023 20:23
mitsotakis kriti

Με ομιλία στο Ηράκλειο Κρήτης συνεχίζεται η προεκλογική καμπάνια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Δείτε το βίντεο: 

«Στις εκλογές του Μαΐου ηττήθηκαν αυτοί που βλέπουν την Ελλάδα σκοτεινή και διχασμένη, αυτοί που επανήλθαν στα γνωστά τους ψέματα και τα παραμύθια που απορρίψαμε» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ , προσθέτοντας, «Τους συνέτριψε ο ελληνικός λαός. Ποτέ ξανά κόμμα της αντιπολίτευσης δεν έχει υποστεί τέτοια ήττα. Όλα τους φταίνε εκτός από τους ίδιους».

Ο κ. Μητσοτάκης στην αρχή της ομιλίας του ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της ΝΔ επειδή όπως είπε έκαναν το Ηράκλειο και ολόκληρη την Κρήτη γαλάζια.

«Ποιος θα περίμενε ότι θα κερδίζαμε το Ηράκλειο με 13 μονάδες και τον τόπο μου τα Χανιά με 21 μονάδες διαφορά» είπε και πρόσθεσε ότι «είναι σίγουρος ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης από εκεί πάνω που βρίσκεται σήμερα θα χαμογελά». 

Σε αυτές τις εκλογές νίκησαν αυτοί που βλέπουν την Ελλάδα ενωμένη και φωτεινή και όχι αυτοί που την θέλουν διχασμένη είπε επίσης και πρόσθεσε ότι ο ίδιος ανέμενε αυτή τη διαφορά.

«Νίκησαν αυτοί που σας μίλησαν την γλώσσα της αλήθειας. Αυτοί που δεν κρύφτηκαν στις δυσκολίες, αυτοί που σας μίλησαν τεκμηριωμένα. Αυτοί που σας παρουσίασαν ένα πρόγραμμα συγκροτημένο για την επόμενη ημέρα της χώρας. Και ηττήθηκαν αυτοί που επανήλθαν στα γνωστά τους ψέματα και στα παραμύθια τα οποία δοκιμάσαμε, τα απορρίψαμε και τα ξαναπορρίψαμε. Και τους συνέτριψε ο ελληνικός λαός» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει υποστεί κόμμα της αντιπολίτευσης τέτοια ήττα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, «αλλά ακόμα και τώρα, μετά τις εκλογές δεν έμαθαν απολύτως τίποτα».

Σε ό,τι αφορά στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, «Στις 21 Μαϊου πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Αλλά αυτή η νίκη είναι ημιτελής. Θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 25ης Ιουνίου. Τότε θα ολοκληρωθεί η νίκη μας» είπε και ζήτησε την αυτοδυναμία στις εκλογές, με ισχυρό ποσοστό.

«Θα τον πετύχουμε τον στόχο μας» τόνισε, γιατί «έχουμε τον αέρα στα πανιά μας. Ξέρουμε ότι είμαστε νικητές, αλλά δεν είμαστε αλαζόνες. Το αίσθημα που μας γεμίζει είναι το αίσθημα της ευθύνης στις δύσκολες συνθήκες».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Νέες διευκρινίσεις για τους ετεροδημότες

Πολιτική κόντρα ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με φόντο την οικονομία – Οι δηλώσεις που «άναψαν φωτιές»

Μπακογιάννης: «ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ διαφώνησαν με το ψήφισμα συμπαράστασης στον Μπελέρη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24