search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:59
MENU CLOSE

Κολωνός: Οχτώ νέα εντάλματα σύλληψης μετά την έκτη κατάθεση της 12χρονης

30.05.2023 00:09
kolonos_0501_new

Νέες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στο Κολωνό έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται ακόμα 8 άτομα.

Σύμφωνα με το STAR, πρόκειται για οκτώ άνδρες, δύο Έλληνες και έξι αλλοδαπούς, για τους οποίους το κορίτσι έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία στην έκτη κατάθεση του, που οδήγησαν τις αρχές στην ταυτοποίηση τους. Πλέον, είναι θέμα ωρών να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψής τους.

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 24 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και η μητέρα του κοριτσιού. Οι δικηγόροι της έχουν προσφύγει στην απόφαση των αρχών να μη βλέπει την κόρη της, η οποία επέμενε και στην έκτη κατάθεσή της ότι η μητέρα της δεν έχει καμία εμπλοκή.

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η καθυστέρηση που υπάρχει. Δεν έχουν καν καλεστεί τα συγκεκριμένα πρόσωπα που έχει υποδείξει το παιδί. Έχει δώσει όλα τα στοιχεία και είναι πολύ εύκολο για τις ανακριτικές αρχές να βρουν τους συγκεκριμένους άνδρες», δήλωσε στο Star ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Στη φυλακή 60χρονος μετά από την καταγγελία 16χρονου για ασελγείς πράξεις

Εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα: 24ωρη απεργία μετά το «προδιαγεγραμμένο έγκλημα»

ΗΣΑΠ: Συρμός κινούνταν με την πόρτα ανοικτή – Καταγγελία επιβάτη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:56