search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:29
MENU CLOSE

Σκέρτσος για Ψαριανό: «Έδωσε εξηγήσεις, το θέμα κλείνει εδώ» (video)

31.05.2023 14:52
SKERTSOS_BRIEF

Για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Γρηγόρη Ψαριανού σε βάρος εκπαιδευτικών που προκάλεσαν την αντίδραση της ΟΛΜΕ που ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του υποψηφίου της ΝΔ, ρωτήθηκε ο εκπρόσωπος του κόμματος Άκης Σκέρτσος.

Ο Άκης Σκέρτσος έκανε λόγο για «καταδικαστέες δηλώσεις» ωστόσο πρόσθεσε ότι ο πολιτευτής της ΝΔ κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις, κλείνοντας έτσι το θέμα.

«Οι δηλώσεις του κ. Ψαριανού προφανώς είναι καταδικαστέες, έχει κληθεί, έχει δώσει εξηγήσεις, το θέμα κλείνει εδώ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Προφανώς δεν στοχοποίησε ανθρώπους, δεν στοχοποίησε κλάδους, στοχοποίησε συγκεκριμένες συμπεριφορές. Και το αφήνουμε εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Σκέρτσος.

Δείτε το βίντεο μετά το 35ο λεπτό:

Τη διαγραφή του ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός έγραψε χθες στο Twitter: «Οι καθηγητές των παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή “χάκερς” – πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων είναι μεγάλα καθάρματα και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλίκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι. Όχι Δάσκαλοι…»

Η ανάρτησή του Γρηγόρη Ψαριανού προκάλεσε χθες και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Ο κ. Μητσοτάκης που καλύπτει τις αθλιότητες Ψαριανού, χρόνια τώρα, οφείλει να πάρει προσωπικά θέση…».

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με νέα ανακοίνωση με την οποία καλέι ξανά τον πρόεδρο της ΝΔ να καταδικάσει τις δηλώσεις Ψαριανού, να τον διαγράψει και να «τον πετάξει έξω από τις λίστες».

«Έχουν περάσει ώρες από το υβριστικό παραλήρημα Ψαριανού κατά των καθηγητών και η ΝΔ κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να καταδικάσει εδώ και τώρα τις δηλώσεις Ψαριανού, να τον πετάξει από τις λίστες της και να διαγραφεί από τη ΝΔ.

Διαφορετικά θα σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον Ψαριανό πως οι καθηγητές είναι “αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι“».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Καθιερώνουν briefing μετά τα «φάλτσα» στελεχών για το οικονομικό πρόγραμμα

Ηλιόπουλος σε Πλεύρη: «Σε πιάσαν με τη γίδα στην πλάτη και συνεχίζεις το ψέμα…»

Τσαπανίδου: «Έκτακτη φορολόγηση στα υπερέσοδα μεγάλων επιχειρήσεων» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:26